Lader

Er du den heldige indehaver af et bredt sortiment af akku elværktøj, er chancerne gode for, at en lader fra fx Bosch, DeWalt eller Festool vil spare dig for en masse tid. Er du i tvivl om, hvilken lader du skal vælge, kan du få hjælp til din beslutning her på siden. 

Filter:
Sortering:
41 produkter

Sådan vælger du den rigtige lader

Først og fremmest skal du naturligvis sikre dig, at laderen du køber passer til dit elværktøjs batterier. I mange tilfælde passer batterierne nemlig kun til en lader af samme mærke. 

Hvad er dit formål med laderen?

Har du mange batterier, og har du tit brug for en ekstra hurtig opladning, kan du med fordel kigge efter en lynlader-funktion. Eksempelvis har både Bosch og Dewalt en sådan funktion, hvor batteriet kan blive 80%-100% ladt op på 30-40 min. Andre specifikationer du bør have med i dine betragtninger om køb af lader fra fx Festool inkluderer:

  • Visning af ladestatus
  • Skånsom og intelligent opladningsproces
  • At laderen passer til flere typer batterier, fx både 14,4 og 18V 
  • At laderen er kompakt og pladsbesparende

Hos 10-4 fører vi desuden smarte radioladere, hvor du får robuste arbejdsradioer med indbygget laderfunktion. Således kommer du ikke til at gå ned på hverken musik eller døde batterier, og arbejdet kan dermed hurtigt blive en tand sjovere!

Hvor ofte skal du bruge laderen?

Skal du primært lade batterier op derhjemme, og ligger dine arbejdsopgaver inden for alm. hobbybrug, kan en standardoplader fra fx Bosch eller Festool være ganske fin. Arbejder du derimod meget væk fra hjemmet, på fx byggepladser, kan en radiolader være utroligt praktisk at have inden for rækkevidde. Med et ekstra batteri og en sådan lader, kan du være sikker på aldrig at løbe tør for strøm!

Vil du også gerne have mulgihed for at oplade arbejdstelefonen på farten? Så kan du overveje at købe en USB-lader fra fx Dewalt, som omdanner batteriet til en transportabel oplader! 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den lader, der passer bedst til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se også vores udvalg af Elværktøj | Batterier | Elartikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.