Radio

Med musik til arbejdet går det hele lidt nemmere. Find en robust arbejdsradio til værkstedet eller til byggepladsen. Du finder de bedste radioer fra bl.a. Bosch, Dewalt og Festool og som altid til de bedste priser.

Filter:
Sortering:
21 produkter

Sådan vælger du den rigtige arbejdsradio

En arbejdsradio fra f.eks. Bosch, DeWalt, Festool, Makita, Metabo, PerfectPro - eller et høreværn med indbygget radio fra Peltor eller Stanley - kan løfte enhver opgave til nye, meget sjovere højder. En arbejdsradio kan typisk have den effekt, at ved at spillle musik, forbedrer den effektiviteten og hjælper dig med at holde fokus på opgaverne og koncentrationen. Samtidig bliver arbejdsklimaet også mere behageligt end hvis der ikke var musik. Arbejdsradioer er ofte designede til at kunne holde til at modstå et mere støvet og aktivt arbejdsrum end de tilsvarende radioer, samtidig med at de ofte er byggede til at holde i lang tid og kan derfor være en pålidelig investering, som vil give dig mange års brug og glæde på arbejdspladsen.

Hvad skal du bruge radioen til?

Arbejder du på en byggeplads, eller andre steder hvor der kan være meget støj, kan det være fordelagtigt at investere i en lidt større radio fra fx Dewalt eller Bosch, som takket være flere højtalere og subwoofere kan spille tilstrækkeligt højt og bidrage til underholdning på arbejdet. Overvej desuden, om du kan få brug for følgende funktioner:

  • Støv-, vandbeskyttet og slagfast kabinet med beskyttelsesramme/bøjler og fleksibel, brudsikker antenne til lang holdbarhed
  • Mulighed for tilslutning af telefon og tablet etc. via aux-udgang og/eller Bluetooth
  • Afspilning af musik via fjernbetjening
  • Mulighed for at radioen kan køre på batterier i stedet for ledning
  • Dockingstation for opladning og afspilning fra iPod og iPhone
  • Rum til beskyttet opbevaring af eksterne enheder
  • Designet er ofte indtænkt så der er brugervenlighed i tankerne som f.eks. der er store og klare knapper, som kan betjenes selv med handsker på
  • Indbygget USB-lader
  • Indbygget stikdåse
  • Indbygget akkulader

Hvor ofte skal du bruge radioen?

Arbejder du ofte alene, eller bevæger du dig meget rundt når du arbejder - og er dit arbejdsmiljø ofte støjfyldt - kan du overveje at investere i et sæt høreværn fra fx Peltor eller Stanley med indbygget radio. På den måde kan du yde og nyde på samme tid! De øvrige arbejdsradioer vi tilbyder på 10-4.dk, fra fx Bosch, Dewalt, Festool, Makita eller Metabo, vil derudover kunne udfylde langt de mest gængse behov. De er nemlig særdeles robuste, og mange kan endda tåle fald på op til 3 meter! 

Har du et foretrukket mærke?

Vi har de bedste og mest populære mærker indenfor arbejdsradioer, således at du kan kombinere fordelene ved at have det samme mærke på arbejdsradioen som dit elværktøj. Vi fører mange mærker men de mest populære arbejdsradioer er fra

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den radio, der bedst passer til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig!

 

Se også vores udvalg af Elartikler | Lommelygte | Sikkerhedsudstyr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.