Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Brændekløver

Skal brændet kløves hurtigt og effektivt? Så anskaf dig en god brændekløver. Med en brændekløver bliver det let, hurtigt og effektivt at få brænde lavet klar til at komme i brændeovnen, på bålpladsen eller i udeovnen.

produkter

Brændekløver - Få kløvet dit brænde på rekordtid

Hvis du har en brændeovn i dit hjem, eller måske i dit sommerhus, så kan det godt være en overvældende opgave at skulle hugge brænde. Når du egentlig mest har lyst til at slappe af med en kold øl foran tv´et, kan det nemt blive en sur tjans at skulle i gang med at kløve brænde.

Når du har en masse brænde som skal kløves kan det godt virke som en uoverskuelig opgave, hvis man ikke kan se en ende på det.

Her er en brændekløver et ideelt redskab til opgaven. Med en brændekløver kan du komme igennem dit kløvearbejde hurtigere og mere effektivt, end du nogensinde kunne håbe på.

Det eneste du skal gøre, er at sætte brændestykket på maskinen og trykke på knappen - så har du et kløvet stykke brænde.

Spar tid & kræfter

Hvis du har været vandt til at bruge en økse til at kløve dit brænde, så vil du blive glad når du køber en brændekløver. Hvis du blot skal kløve et par kævler en gang om året, så kan du godt holde dig til din økse, men hvis du bruger en brændeovn ofte og skal kløve meget brænde, så er det en god ide at du anskaffer dig en brændekløver.

At kløve brænde med en økse kan resultere i skader og slid over en længere periode. Hvis du blot glemmer at gøre det med ordentlig teknik, når du bruger øksen, så kan det nemt komme til at gå ud over din ryg. Du løber derfor også en risiko ved at bruge din økse til at kløve brænde.

Derfor kan det godt være en god investering at du anskaffer dig en brændekløver til at gøre det for dig:

 • Du kommer til at spare tid på at kløve brænde, så du kan bruge din tid på andre ting
 • Du kommer til at skåne din krop, så du ikke blive slidt eller får skader
 • Du får både et bedre helbred og mere tid til at bruge sammen med din familie eller på dine hobbyer

Bliv en populær nabo

Du kan også hurtigt blive en meget populær nabo, hvis du har en brændekløver. De fleste mænd har nemlig brug for en brændekløver på et eller andet tidspunkt, og der er det rart at være den som har en til at låne ud.

Det giver en god stemning i nabolaget og styrker relationerne mellem dig og din naboer.

Det bedste ved at have en brændekløver er selvfølgelig hvad du bruger brændet til, nemlig din brændeovn. Med en brændeovn får du mulighed for at samle dig selv og din familie om noget som ikke er et fjernsyn eller et elektronisk redskab. Det giver en pause fra alt det overflødige. Med brændekløveren får du derfor mulighed for at bruge mindre tid på at kløve træet, og mulighed for at bruge mere tid på at sidde ved brændeovnen.

Se hele vores udvalg af brændeovne

Hvis du skal bruge noget til at opbevare dit brænde, så kan passende også købe et brændeskur. Se hele vores udvalg af brændeskure

Se også vores udvalg af bålpladser og udeovne.

AL-KO brændekløvere

Som du kan se, så er alle vores brændekløvere af mærket AL-KO til billige priser. Det er fordi at AL-KO leverer det suverænt bedste på markedet.

 • Kvalitet og holdbarhed

  • Når det kommer til kvaliteten og holdbarheden, til prisen, så får du ikke noget som er bedre end brændekløvere fra AL-KO. Alle vores brændekløvere er elektriske, så de ikke sviner miljøet lige så meget til, som hvis de var benzin. Dertil har vi nogle forskellige muligheder, så du kan vælge det som passer til dit behov.

 • Stående og liggende modeller

  • Du kan både få en stående og en liggende brændekløver. Den egentlige forskel på de to er hvordan du foretrækker at arbejde med dit brænde. Fordelen ved den stående version er at den ikke fylder ligeså mange kvadratmeter som de liggende.
 • Kløvelængder

  • Omfanget af opgaverne er også noget som du skal tage med i dine betragtninger, når du anskaffer dig en brændekløver. Her på siden kan du finde brændekløvere med en kløvelængde fra 37 cm til en kløvelængde på 103 cm. Det kan du vurdere ud fra hvor store stykker brænde du får leveret og hvor lange de er.
 • Trykket på brændekløverne

  • Trykmæssigt kan du få brændekløvere med et tryk fra 4 til 6 tons. Det er den trykstyrke som maskinen bruger til at kløve dit brænde. Hvis det er større og mere solide stykker brænde som du skal arbejde med, så er det selvfølgelig en god ide at du anskaffer dig en brændekløver med 6 tons tryk.
  • Med 6 tons er du mere sikker på at du kan løse opgaven. 4 tons er dog også i mange tilfælde nok til at løse opgaven for de fleste.

Hurtig levering

På alle vores brændekløvere får du billige priser, og på nogle modeller desuden gratis fragt, så du også sparer nogle penge der.

Gør dit liv lettere og mere overskueligt med en AL-KO brændekløver på 10-4.dk. Find altid gode tilbud.

Se også vores udvalg af hækkeklippere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.