Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Føringsskinne

Føringsskinnen løfter præcisionen i arbejdet med dit elværktøj til nye højder, idet sporene i skinnen holder saven stabil, så den ikke kan slingre under skæringen. Nederst på siden kan du blive klogere på, hvilken føringsskinne der vil passe bedst til dine behov.

produkter

Sådan vælger du den rigtige føringsskinne

Føringsskinnen findes fx fra Festool, Makita eller Dewalt, og afhængigt af modellen kan den bruges sammen med forskelligt elværktøj. 

Hvad er dit formål?

Skal du save plader snorlige er føringsskinnen det perfekte supplement til både din dyk-, rund-, og kap-/geringssav. Det gælder uanset om det er til privat- eller professionel brug. Håndværkeren slæber fx ikke et rundsavsbord med ud på byggepladsen, men klarer sig i stedet med en føringsskinne til sin kap-/geringssav. Emnet lægges på et par almindelige bukke, derefter spændes skinnen fast til emnet og voila - sådan skal den skæres!  

Hvor ofte skal du bruge føringsskinnen?

En god føringsskinne fra fx Festool, Makita eller Dewalt vil gøre arbejdet med dit elværktøj langt mere fornøjeligt. Uanset hvor ofte du får brug for at lette din savning, er det fx en fryd at save med en dyksav med føringsskinne. Med den geniale skinne kan du nemlig begynde savningen hvor som helst på pladen, eller sågar midt på gulvet, og det er let som en leg at save fuldstændigt lige. 

Derudover kan du, ved at sætte to føringsskinner sammen, skære større plader igennem på langs.

Spørgsmål? Få mere gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den føringsskinne, der bedst passer til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig!

 

Se også vores udvalg af Bordplader og hylder | Byggeplader | Elværktøj

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.