Festool føringsskinne

Har man sagt dyksav, vil de fleste også sige føringsskinne. Med en Festool føringsskinne er du nemlig sikret sikker og ultrapræcis føring af din dyksav. Se hele udvalget nedenfor.

Filter:
Sortering:
36 produkter

Optimér din savning med en Festool føringsskinne

Fuldend din dyksav og sav snorlige med en Festool føringsskinne. Overfladebeskytteren giver dig mulighed for at save uden at flosse emnet, og overfladebelægningen får din dyksav til at glide let og problemfrit.

Føringsskinnerne fra Festool fås i forskellige længder, så den kan bruges til at opnå præcise og lige snit. 

Festool føringsskinner er lavet af aluminium, hvilket gør dem både lette og holdbare. De kan nemt transporteres til forskellige arbejdssteder og kan opbevares på en pladsbesparende måde, når de ikke er i brug.

Alt i alt er Festool føringsskinner en pålidelig og præcis løsning til træbearbejdning og andre former for snit og fræsning.

Festool føringsskinne på tilbud og til billige priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på føringsskinner fra Festool og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Festool føringsskinner i høj kvalitet

Vidste du, at 10-4 er autoriseret Festool forhandler?

10-4 Byggecenter og Tømmerhandel er autoriseret forhandler af Festool elværktøj, hvilket betyder, at du som professionel håndværker eller gør-det-selv mand/kvinde, får en kompetent rådgivning og adgang til det rigtige udvalg.

Når du køber et Festool elværktøj åbner muligheden sig for Festools ekstra service samt, at du kan registrere dine nye maskiner og få del i Festools all-inclusive garanti, registrere alle dine nye maskiner, reparation og kundeservice. Husk at registrere dine nye maskiner senest 30 dage efter købet.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den føringsskinne, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se også udvalget af Festool dyksave

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.