Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Renovationsskjul

Plus renovationsskjul er ideelt til både haven, gårdhaven og fritidshuset. Plus Renovationsskjul er perfekt som afskærmning af dine skraldespande. Se udvalget af renovationsskjulere herunder. 

produkter

Flot renovationsskjuler

En smart renovationsskjuler, også kaldet skraldespandsskjuler, skjuler ikke blot dit skrald men pynter også i indkørslen eller haven. 

Affaldscontainer skjuleren er en flot og praktisk løsning, som er velegnet til ude arealer både privat, ved institutioner og virksomheden. 

Renovationsskjul findes i flere størrelser og kan passes til de fleste størrelser skraldespande, omend affaldsskjuleren skal dække en dobbelt eller enkelt affaldscontainer. Yderligere fås renovationsskjuleren også med låge.

En praktisk løsning

Der er ikke særlig mange mennesker, der nyder synet af den frygtelige affaldscontainer i indkørslen. Derfor er der mange, der investere i en skjuler til skraldespanden. Skraldespandene forbliver i nærheden, men du slipper for at se på dem i det daglige.

Renovationsskjulere fås i forskellige størrelser og farver. Du kan derfor finde netop den skjuler, som passer bedst ift. huset og haven.

Stort udvalg

Find din nye renovationsskjuler hos 10-4. Perfekt skjul af skraldespanden og kan bruges ved alle institutioner, virksomheder eller privat. Hos 10-4 finder du et stort udvalg af renovationsskjulere i flere farver, størrelser og materialer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.