Renovationsskjul

Renovationsskjulere er ideelle til både haven, gårdhaven og fritidshuset. Plus Renovationsskjul er perfekt som afskærmning af dine skraldespande. Se udvalget af renovationsskjulere herunder. 

Filter:
Sortering:
45 produkter

Flot renovationsskjuler til haven

En smart renovationsskjuler, også kaldet skraldespandsskjuler eller renovationsskjuler, skjuler ikke blot dit skrald men pynter også i indkørslen eller haven.  Affaldscontainer skjuleren er en flot og praktisk løsning, som er velegnet til ude arealer både privat, ved institutioner og virksomheden. 

Renovationsskjuleren findes i flere størrelser og kan passes til de fleste størrelser skraldespande, hvor affaldsskjuleren skal dække en eller flere affaldscontainer. Yderligere fås renovationsskjuleren også med låge. 

En praktisk løsning der også kan matche havehegnet

Der er ikke særlig mange mennesker, der nyder synet af den frygtelige affaldscontainer i indkørslen. Derfor er der mange, der investerer i en skjuler til skraldespanden. Skraldespandene forbliver i nærheden, og hjælper med at holde affalds- og genbrugsområderne organiserede og let tilgængelige. Ved at forbedre ejendommens æstetik kan renovationsskjulere indirekte bidrage til at øge ejendommens værdi.

Renovationsskjulere fås i forskellige størrelser og farver. Du kan derfor finde netop den skjuler, som passer bedst i forhold til huset og det hegn du allerede har i haven. Det kan være i materialer som trykimprægneret fyr/gran, trypimprægneret gran, formalet fyr/gran, varmgalvaniseret stål eller komposit.

Renovationsskjulere kan kombineres med havehegn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.