Græstrimmer

Græstrimmerens smarte udformning, herunder lynhurtigt-snurrende nylontråde, gør det nemt at komme til, hvor plæneklipperen må give op. Med græstrimmeren får du mulighed for at opnå flotte kanter langs din plæne og rundt om bevoksning.

Filter:
Sortering:

Græstrimmere og kantklippere til den veltrimmede have

Det kan være særdeles hårdt arbejde at klippe kanter manuelt. Der findes imidlertid et rigtig godt alternativ, som kan spare dig både tid og kræfter: græstrimmeren. Græstimmeren har en roterende nylontråd eller et tyndt plastikblad med høj hastighed. Denne roterende bevægelse skærer græsset eller ukrudtet på en præcis måde, hvilket giver en mere nøjagtig og fin trimming end en plæneklipper.

En græstrimmer gør dig mere fleksibel, da græstrimmere eller kantklippere kan nå områder, som en plæneklipper ikke kan såsom omkring træer, buske og langs hegn. Dette gør det nemmere at opretholde en pæn og velplejet græsplæne. Desuden bliver det med en græstrimmer eller kantklipper nemt at trimme græs og bevoksning langs huset, rundt om træer, buske, og langs kanten af blomsterbede - desuden kan du også få ryddet op i et tilvokset område, der måske er kommet lidt ud af kontrol. 

Desuden giver græstrimmere og kantklippere dig mulighed for at præcisere græsslåningen og skære græsset i de ønskede former og størrelser, som passer bedst til din have.

Der findes både græstrimmere på benzin, elektrisk med ledning og batteri. Den type du skal vælge, afhænger bl.a. af, hvor stor din have er, og hvor lang en ledning du kan have med rundt i haven. Vil du vide mere om hvilken græstrimmer du skal vælge kan du læse vores guide.

Græstrimmer og kantklipper

En græstrimmer og en kantklipper er begge haveværktøjer, men der er nogle forskelle mellem dem.

En græstrimmer bruges primært til at skære græs på steder, hvor en plæneklipper ikke kan nå, f.eks. omkring træer, buske og langs hegn. Græstrimmeren bruger en roterende trimmerlinje, som skærer gennem græsset. Græstrimmeren kan normalt justeres i højden, så du kan tilpasse den til forskellige længder af græsset. En græstrimmer kan skære græsset i kanten men ikke rødderne.

En kantklipper bruges primært til at skære græsset langs kanten af ​​en græsplæne eller langs en fortovskant, for at få en skarp kant på f.eks. et staudebed. Kantklipperen har normalt et skarpt metalblad, som skærer gennem græsset, og den kan normalt også justeres i højden, så du kan tilpasse den til forskellige længder af græsset. Du kan f.eks. bruge Fiskars kantskærer eller havemaskinend der kan kantskære med tilkøb af kantskær.

Gode græstrimmere på tilbud

På 10-4.dk finder du billige græstrimmere, og så har vi desuden løbende gode tilbud på græstrimmere og kantklippere.

Udover de mange gode græstrimmer tilbud, så finder du også nogle af vores populære modeller til de bedste priser, hvis du går efter mærket 'Billigst på Pricerunner'. Du får desuden gratis fragt på en lang række varer. De varer der er mærket med ’Gratis Fragt’, fragter vi hjem til dig. Vores modeller med mærket 'Bestseller' gør det nemmere for dig, at holde overblikket samtidig med at du kan se hvad andre har købt.

Bosch græstrimmer 10-4 Byggecenter og Tømmerhandel

Hvilken modeltype skal jeg vælge?

Der findes overordnet tre forskellige typer af græstrimmere nemlig elektriske, benzindrevne og batteridrevne græstrimmere.

Elektriske græstrimmere

Elektriske græstrimmere er perfekte til mindre haver, da rækkevidden er begrænset af ledningens omfang. Elektriske græstrimmere har en lav vægt, og så har de et lavere støjniveau og udleder ikke udstødningsgasser, så det er mere behageligt at få kanterne til at se skarpe ud. Desuden er elektriske græstrimmere blandt de billigste på markedet.

Græstrimmer med batteri 

Græstrimmere med batteri eller batteridrevne græstrimmere er lettere og mere mobile end elektriske græstrimmere, da de ikke kræver en ledning, som skal flyttes med. De er også støjsvage, som elektriske trimmere og udleder heller ikke udstødningsgasser. Og så er der mange modeller at vælge mellem, så du kan få den som passer dit behov.

Bruger du en græstrimmer med batteri, kommer du langt på en opladning og har du et eller flere frisk opladede batterier med, kan du komme vidt omkring. Batteriets levetid varierer fra mærke og modeltyper, men ligger som regel mellem 1-4 timer. Det er derfor vigtigt at vælge en model med et batteri, der har tilstrækkelig kapacitet og styrke til at klare de opgaver, du vil bruge den til. Ønsker du derfor en græstrimmer med batteri, men har du en stor have, så anbefales det, at du anskaffer dig en græstrimmer, hvor batteriet har en lang brugstid, høj styrke eller flere batterier. Vælg en græstrimmer i samme mærke og styrke som dine andre elværktøj eller havemaskiner og genbrug dem eller vælg en græstrimmer, hvor batteriet medfølger

Batteridrevne græstrimmere er også nemme at vedligeholde og rengøre. Vær opmærksom på, at der ikke medfølger batteri til alle græstrimmere. 

Benzindrevne græstrimmere

Benzindrevne græstrimmere er særlig kendetegnet ved en lang levetid og høj ydeevne! Ved benzindrevne græstrimmere skal du heller ikke tage hensyn til en ledning eller batteritid, da disse bruger en motor, der kører på benzin, hvilket giver dem en højere effekt og ydeevne. Til gengæld er benzindrevne græstrimmere tungere og har et højere støjniveau end de andre modeltyper. Benzindrevne græstrimmere er bedst egnede til store haver, hvor der er mange kanter og steder, hvor plæneklipperen ikke kan nå. Ofte er klippebredden også større ved benzindrevne græstrimmere end de batteridrevne. Desuden kræver benzindrevne græstrimmere også mere vedligeholdelse end batteridrevne græstrimmere, da du skal påfylde benzin og skifte olien med jævne mellemrum. 

Finder du ikke den ønskede græstrimmer med benzin, kan du se udvalget af buskryddere som er græstrimmerens storebror.

Kæmpe udvalg af græstrimmere og kantklippere fra kendte mærker

Hos 10-4.dk forstår vi vigtigheden af at have det rette værktøj til at vedligeholde din have. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af græstrimmere og kantskærere fra nogle af de mest anerkendte mærker på markedet. Uanset dit behov, har vi en løsning, der passer til dig.

Black & Decker er kendte for deres pålidelighed og innovation, og tilbyder Black & Decker græstrimmere, der er ideelle til den almindelige husejer. Med deres brugervenlige design og effektive ydeevne, gør de havearbejdet til en leg.

Dewalt er synonymt med holdbarhed og kraft. Deres græstrimmere er designet til at håndtere selv de mest krævende opgaver, hvilket gør dem til et fremragende valg for den seriøse haveentusiast.

Bosch græstrimmere er kendt for deres innovation og effektivitet. Med en Bosch græstrimmer får du en maskine, der ikke kun er kraftfuld, men også nem at håndtere, hvilket sikrer et flot resultat hver gang.

Makita er berømt for deres høje kvalitet og pålidelighed. Deres græstrimmere er ingen undtagelse og tilbyder enestående ydeevne og holdbarhed, perfekt til både den private og professionelle bruger.

Stiga tilbyder græstrimmere, der er både kraftfulde og miljøvenlige. Med fokus på brugervenlighed og effektivitet, er Stiga et fremragende valg for dem, der ønsker en grønnere tilgang til havearbejdet. 

Einhell græstrimmere kombinerer kvalitet med overkommelige priser. De er ideelle for dem, der søger en pålidelig græstrimmer uden at sprænge budgettet.

Hos 10-4.dk er vi stolte af at kunne tilbyde disse fremragende mærker, som alle bidrager til at gøre dit havearbejde lettere og mere effektivt. Udforsk vores udvalg og find den perfekte græstrimmer eller kantskærer til dine behov.

Husk også det rigtige tilbehør til din græstrimmer og kantklipper

Til græstrimmere kan få flere forskellige typer tilbehør og reservedele.

  • Trimmerklinger og klingesæt: Det er muligt at tilkøbe ekstra trimmerklinger til diverse græstrimmere. Det kan fx være, hvis du har behov for mere kraft, end den originale klinge kan klare, eller blot hvis klingen er ved at blive sløv.
  • Trimmerhoved/snørrehoved: Nogle gange kan det være nødvendigt at udskifte hele trimmer- eller snørehovedet. Afhængig af model kan du let skifte hele hovedet ud med et nyt.
  • Trimmerspole/trimmersnøre: Det er naturligvis også muligt at købe deciderede trimmerspoler, hvis den nuværende er slidt, eller du blot har brug for at have en reserve.
  • Hjulbase: Til mange græstrimmere fra Black & Decker er det muligt at tilkøbe en hjulbase, så du kan lave din græstrimmer om til en lille plæneklipper.
  • Forlængerrør: Har du brug for, at kunne række endnu længere med græstrimmeren? Så kan det være nødvendigt med et decideret forlængerrør. 
  • Savknive: Savknive er særlige multitrimmerforsatser, der er takkede, ligesom en lille sav, og kan tilkøbes.
  • Hjulsæt til græstrimmer: Til nogle græstrimmere er det muligt, at tilkøbe et hjulsæt. På den måde er det lettere, at lave en flot kant på græsplænen.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den græstrimmer, der passer bedst til dig og dine behov. Vi har altid gode tilbud!

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se også udvalget af Plæneklippere | Hækkeklippere

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad bruger man en græstrimmer til?
En græstrimmer bruges til at trimme græsset på steder, hvor en plæneklipper ikke kan nå, som f.eks. langs kanten af en have eller omkring træer og buske. Græstrimmere kan også bruges til at fjerne ukrudt eller højt græs, der er for tungt til en plæneklipper.
Hvilken græstrimmer er bedst?
Der er mange forskellige græstrimmere på markedet, og hvilken der er bedst, afhænger af dit behov. Nogle populære mærker er Bosch, Black & Decker og Dewalt.
Hvilken græstrimmer skal jeg vælge?
Valget af en græstrimmer afhænger af dit behov, så du bør overveje, hvilken opgave du skal løse. Hvis du skal trimme en stor have, kan du vælge en benzin- eller eldrevet græstrimmer. Hvis du skal trimme en mindre have, kan en batteridrevet græstrimmer være passende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.