Dewalt græstrimmer

Uanset om du skal have klaret lettere haveopgaver, eller har brug for en løsning på mere professionelle gartneropgaver, vil en Dewalt græstrimmer eller kantklipper være et rigtig godt sted at starte. Kvalitetskomponenter, så som en kulløs motor, og gennemtænkte funktioner vil lette dit arbejde i haven.

Kraftfuld Dewalt græstrimmer til enhver opgave

Dewalt er en anerkendt producent af professionelle værktøjer og haveredskaber, og deres græstrimmere eller kantklippere er ingen undtagelse. Deres sortiment inkluderer både batteridrevne og eldrevne græstrimmere, der er designet til at levere en kraftig og effektiv ydeevne, der gør dem til et populært valg blandt professionelle gartnere og husejere.

Dewalt græstrimmere er også kendt for deres holdbarhed og pålidelighed. De er bygget til at modstå hårde og krævende opgaver og er designet til at holde i mange år.

De lynhurtigt-snurrende nylontråde i Dewalt græstrimmere gør, at du kan komme til alle de steder, hvor plæneklipperen måtte give op. Trimning af græs og bevoksning bliver dermed en noget lettere opgave.

Vores udvalg af Dewalt græstrimmere er akku-modeller, hvilket gør dem lettere at arbejde med, og giver et lavere støjniveau. Til den almindelige tilretning og/eller vedligeholdelse af græsplænens kanter, er en akku-model det bedste bud.

Dewalt græstrimmere i høj kvalitet til billige priser

Fordele ved Dewalt græstrimmere eller kantklippere

Der er mange fordele ved at vælge en græstrimmer fra Dewalt såsom

 • Flere hastigheder
  • Dewalt græstrimmere har også flere hastighedsindstillinger, der giver brugeren mulighed for at justere hastigheden efter opgaven. Dette gør det muligt at arbejde mere præcist og effektivt, selv i vanskelige områder – men til gengæld kører batteriet hurtigere fladt.
 • Kulløs motor
  • En traditionel kulmotor skaber strøm ved, at kul skaber kontakt med rotoren i græstrimmeren. I en kulløs motor skabes strømmen i stedet ved hjælp af elektronik, og dermed uden friktion - og det gør græstrimmeren mere energieffektiv, og sikrer langvarig ydeevne. Disse motorer er designet til at levere en kraftig og præcis klipning, samtidig med at de kræver mindre vedligeholdelse end traditionelle motorer.
 • Professionel skærm
  • En anden funktion ved Dewalt græstrimmere er deres professionelle skærm, der giver dig mere overblik over opgaven, der udføres.
 • Beklædt håndtag for bedre brugerkomfort
  • Dewalt græstrimmere er også designet med et beklædt og skridsikkert håndtag, der giver bedre brugerkomfort og reducerer belastningen på hånden og armen. Dette gør det muligt at arbejde i længere perioder uden at opleve ubehag.
 • Patenteret geardesign
  • Endelig har Dewalt græstrimmere et patenteret gearsystem og flere hastighedsindstillinger gør det lettere at varetage beskæringsopgaver af forskelligartet karakter. Dette gør det muligt at arbejde mere effektivt og reducere tiden, det tager at trimme hele haven.

Samlet set er Dewalt græstrimmere et godt valg for professionelle gartnere og husejere, der ønsker en kraftfuld, holdbar og pålidelig græstrimmer. Dewalt græstrimmere er altså et godt valg for enhver, der ønsker at opretholde en smuk og velplejet have, og så kan Dewalt græstrimmere klare selv de mest krævende opgaver. Og når du vælger en Dewalt græstrimmer på batteri, kan du have en fordel ved at genbruge dine batterier og ladere fra andre Dewalt værktøjer.

Billige Dewalt græstrimmere på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på Dewalt græstrimmere eller kantklippere og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde netop dén Dewalt græstrimmer, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se video om Dewalt DCM561P1 græstrimmeren herunder:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.