Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Befæstigelse

Du har højst sandsynligt set det, men naturligvis ikke selv oplevet det: hylden der er ved at falde ud, fordi der er brugt de forkerte plugs, karmen der ikke kan holde til 10 kg, fordi der ikke er brugt karmdybler, eller vægopslaget der hænger løst, fordi sømdyblerne er uden spærre. Her på siden kan du finde alle de produkter inden for befæstigelse, du skal bruge for at komme problemerne i forkøbet.

Rustfri bolte, dyvler og gevindstykker 

Der er stor forskel på, om du skal have fastgjort elementer til gipsplader, mursten eller til en betonoverflade, og på om du skal opsætte lette, mellemtunge eller tunge genstande. Uanset hvad, skal befæstigelse gøres ordentligt i første forsøg, og derfor kan du naturligvis finde det rette befæstelsesudstyr og de bedste komponenter til forankring lige her på 10-4.dk. Vi har nemlig et bredt udvalg, så du altid kan finde de rustfri bolte, dyvle, skuer og gevindstykker der passer til dit projekt. Skal du eksempelvis montere en radiator eller et gelænder, så er det gasbetondybler du skal have fat i, hvorimod du skal bruge karmdybler til at montere eksempelvis vindueskarme eller trælægter.

Hos 10-4 sidder vi klar til at hjælpe med netop dit projekt, så du får monteret og fastgjort dit emne rigtigt. 

Info om producenterne
Både NKT Fasteners og Spit hører under giganten ITW (Illinois Tool Works) som har stor ekspertise inden for befæstigelse. Den specialiserede amerikanske virksomhed producerer fremragende og innovative produkter, og vi tøver derfor ikke med at tilbyde en række af de bedste af slagsen her på siden.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!
Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde de rustfri bolte, dyvler og gevindstykker der passer bedst til dig og dine behov. Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

 Se også vores udvalg af Stilladser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.