Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Arbejdsbord

Arbejder du ofte udendørs, har du ikke noget værksted, eller mangler du bare et arbejdsbord med seriøst stor bæreevne, er du kommet det helt rigtige sted hen.

produkter

Sådan vælger du det rigtige arbejdsbord

Arbejdsbordet er et super praktisk redskab - selv hvis du allerede har en høvlebænk. Det sammenklappelige arbejdsbord fra fx Dewalt kan nemt forlænges, så det kan bære op til 3,9 meter store arbejdsemner med en vægt på op til 227 kg.

Hos 10-4 fører vi dog også andre varianter af arbejdsbordet, bl.a. fra Bosch, Construx og Festool - både med og uden hjul. Hvilket et du skal vælge, afhænger naturligvis af hvad du skal bruge det til. 

Hvad er dit formål?

Arbejdsborde fås både i letvægts aluminiumskonstruktioner og i stål/krydsfiner, så du kan først og fremmest overveje, om bordet du skal investere i skal være dit primære arbejdsbord, eller om det bliver et supplement til fx dit værkstedsbord.

Derudover kan du kigge efter følgende specifikationer, og overveje om du får brug for følgende funktioner i dit arbejdsbord fra Bosch, Dewalt, Construx, Festool eller Jumbo: 

  • Sammenklappelig: Idéen med at købe et transportabelt arbejdsbord er, at bænken nemt kan klappes sammen og sættes væk – og at den er nem at bære, samt flytte rundt på
  • Spændehåndtag og evt. spændetapper, så du kan spænde bænkens bordplader solidt sammen og fastgøre emner
  • Stabil konstruktion, hvor bænken står solidt, så du med ro i sindet kan arbejde på dine projekter
  • Aluminiumkomponenter gør bænken ekstra hårdfør og holdbar
  • Skala på bordpladen, så det er nemt at tage cirkamål
  • Stor arbejdsflade vil give mulighed for fx at arbejde med store emner
  • Ergonomi: Højdejustering af arbejdsbænken, så du kan opnå en god arbejdsstilling

Hvor ofte skal du bruge arbejdsbordet?

Forventer du at skulle flytte meget rundt på dit bord, bør du overveje en udpræget letvægtsudgave. Hvis det bliver et mere stationært bord, kan en endnu mere gedigen model ofte være mere oplagt. Det har naturligvis også noget at sige, hvor meget plads du normalt har til rådighed, ligesom størrelsen på de emner du arbejder med bør være udslagsgivende for dit valg af bord. 

Uanset hvad finder du udelukkende kvalitetsborde fra fx Bosch, Dewalt, Construx, Festool og Jumbo på 10-4.dk!

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde det arbejdsbord, der passer bedst til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.