Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Bygningsbeslag

Skal du sætte større konstruktioner sammen, har du brug for nogle slidstærke beslag.

Samtidig behøver du ikke være handyman- eller kvinde for at montere nedenstående beslag på fx hegn eller legehus.

Spar tid med langtidsholdbare bygningsbeslag

10-4.dk har et bredt sortiment af bygningsbeslag inden for hele 8 kategorier:

  • Bjælkesko: består af en varmforzinket stålplade, typisk med en zinklagtykkelse på 20 μm, og bruges fx til at skrue på en stolpe, bjælke eller mur, hvorefter den vandrette bjælke lægges ned i beslaget og skrues fast. 
  • Gerberbeslag: findes som type B og type C. Gerberbeslag er alle produceret af varmforzinket stålplade i tykkelsen 2,0 mm.
  • Hulplader: bruges til laskeplader i alle former for trækonstruktioner, og er produceret af varmforzinkede stålplader med Ø5 mm huller i mønster.
  • Stolpesko: anvendes fx til at understøtte stolper, haveskur og træterrasse, så de holder meget længere. Stolpesko bruges til at forbinde lodrette stolper og vandrette remme med støbt fundament. Det smarte ved dette beslag er, at det bærer konstruktionen og løfter den fri af fugt.
  • Toplægtebeslag: er alle produceret af varmforzinket stålplade der er 1,5 mm tyk. Toplægtebeslag bruges ved rygninger og grater på tegltage med undertag.
  • Vindafstivningssystemer: bruges til at sikre dit hus mod vind og vejr. 
  • Vindtrækbånd: er produceret af varmforzinkede stålplader og bruges til afstivning og forankring af trækonstruktioner. 
  • Vinkelbeslag: er de mest udbredte bygningsbeslag, og de fås i adskillige størrelser og pladetykkelser. Beslagerne har ofte overskydende huller og kan bruges i forskellige positioner og samlinger, herunder: til samling af krydsende bjælker, forbindelsesmiddel ved mindre udvekslinger, samling mellem spær og rem, bjælke/søjlesamlinger, og meget andet.

Med bygningsbeslag vil du kunne slippe for mere end halvdelen af det arbejde, der er forbundet med den traditionelle måde at samle bygningsbeslag på, herunder tapsamlinger, sadelhak, franske låse, osv.

Som tidligere nævnt, kan du sagtens samle tømmer med bygningsbeslag, selvom du ikke er udlært tømrer. Du sparer tid, og det går ikke ud over kvaliteten hvis du bruger beslagene korrekt. Husk blot reglerne for monteringen af beslagene. - De sikrer nemlig, at bygningsbeslagene yder optimalt, ligesom en modsat effekt undgås. Fx kan endetræet flække, hvis alle hulplader fyldes med søm. 

Info om producenterne
Beslagene i vores sortiment er fremstillet af den førende leverandør:
Simpson Strong-Tie. Denne specialiserede virksomhed udvikler, fremstiller og tester flere beslag end noget andet firma i branchen.

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik producerer og markedsfører beslagprodukter til håndværk, industri og gør det selv-folk under navnet PN.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!
Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde de bygningsbeslag fra fx Simpson Strong-Tie eller PN Beslag, der passer bedst til dine behov. Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.