Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Bjælkesko

I denne kategori finder du vores store udvalg i Paslode bjælkesko. Udvalget indenfor Strong-Tie og Paslode bjælkesko indeholder bjælkesko med indvendige flige og bjælkesko med udvendige flige. Uanset hvilken type man vælger, så kan man være sikker på at der er tale om et produkt i en utrolig høj kvalitet.

10-4.dk's shop lagerfører følgende bjælkesko:

produkter

Bjælkesko fra Simpson Strong-Tie og Paslode

Bjælkesko, som sælges i 10-4.dk's shop, er af mærket Paslode og Simpson Strong-Tie, der er verdens førende producent af bygningsbeslag. 

Det er ikke noget tilfælde, at man så ofte ser professionelle verden over der bruger produkter fra Strong-Tie. Kombinationen af høj kvalitet og et bredt sortiment af beslag til byggeriet gør mærket til en stærk løsning.

Simpson Strong-Tie står for sikrere bygninger, stærkere og mere rationelle konstruktioner, samt bedre service. På baggrund af dette er Simpson Strong-Tie den mest konkurrencedygtige leverandør af bygningsbeslag i Europa. 

Udover det udvikler, tester og fremstiller Simpson Strong-Tie mere end nogen anden virksomhed på markedet, ligesom de har den største lagerkapacitet og det største produktsortiment. 

Alle produkter udviklet og fremstillet af Simpson Strong-Tie overholder bygningsstandarderne i de lande, hvor de opererer. Læs deres produktkatalog her: Produktkatalog - Strong-Tie

Anvendelse af bjælkesko

Bjælkesko anvendes til samling af sekundærbjælke af træ eller træmaterialer på hovedbjælke/
søjle af træ, beton eller stål. Her anbefales det, at bjælkeskoen som anvendes, er med en højde svarende til minimum 2/3 af sekundærbjælkens højde.

Materiale

Bjælkeskoen består af varmforzinket stålplade med en zinklagtykkelse på typisk 20 μm. Bjælkeskoene er anvendelige i et 
indendørs miljø.

Udsømning af bjælkesko

Bjælkesko har to udsømningsmuligheder:

  • Ved fuld udsømning skal der søm eller skruer i alle huller
  • Ved delvis udsømning må mindst halvdelen af den mængde søm/skruer, der ved fuld udsømning er angivet , højest anvendes. Ved anden udsømning vil denne være angivet ved det aktuelle beslag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.