Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Fugepistol

Med en god fugepistol og fugemasse i en ordentlig kvalitet kan du klare en lang række arbejdsopgaver i hjemmet. Med udstyr fra 10-4 er fugemassen nem at påføre, og den kan desuden både slibes og males, så du opnår en ekstra flot finish.

produkter

Sådan vælger du den rigtige fugepistol

Der findes forskellige måder at påføre fugemasse; henholdsvis med den almindelige hånddrevne-, og den batteridrevne fugepistol. Førstnævnte fører vi hos 10-4 i forskellige varianter og prisklasser, og det kan være lidt svært at få en jævnt flydende masse ud af de billigste. Trods en solid kvalitet, stiger og falder trykket nemlig, alt efter hvor hårdt du trykker på grebet. Fugen kan derfor blive overfyldt nogle steder og svær at glatte ud med en fugepind. Det kan derfor ofte være en fordel, at investere lidt mere, og få enten en professionel fugepistol fra fx Dana eller en akku fugepistol fra fx Makita. - Så bliver det nemlig væsentligt nemmere at styre mængden af fugemasse. 

Start dog med at overveje, hvad du skal bruge fugepistolen til.

Hvad er dit formål?

Fugemasse er mange professionelle håndværkeres hemmelige våben til at få noget til at slutte helt tæt, samt til at sikre et ensartet resultat af højeste kvalitet. Her er et udpluk af anvendelsesmulighederne:

  • Når en liste skal slutte helt tæt til væggen
  • Når skurelisten skal slutte tæt til bordpladen
  • Til at sikre at dørindfatninger bliver sat sammen uden sprækker
  • Til at skjule skæve samlinger
  • Til at tætne klinkbrædder

Der er med andre ord masser af situationer, hvor fugemassen kan komme til undsætning og redde dagen. Pistolen skal imidlertid levere en jævn strøm, og det skal være let at løsne trykket omgående. Det kan du sikre dig ved at investere i fx en akku fugepistol fra Dana og Makita af høj kvalitet, som du finder her på siden.

Hvor ofte skal du bruge fugepistolen?

Hvis du forventer hyppigt at skulle bruge fugepistolen til fx ovenstående formål, kan du med fordel investere lidt mere, og få en ekstra god fugepistol - ideelt set en akku model. Det samme gør sig gældende, hvis du gerne vil opnå en professionel finish. Forventer du kun at skulle udføre fx mindre tætningsopgaver, vil en hånddrevet fugepistol imidlertid være et glimrende valg.   

Fugemassen køber du i patroner, og også her kan det svare sig at købe et ordentligt produkt. Hos 10-4 har vi udvalgt kvalitetsfugemasse fra bl.a. Isola, Dana og Svalk, som vil sikre dig et godt og holdbart resultat. Disse fugemasser er nemme at arbejde med, svinder ikke og kan nemt slibes og males over. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den fugepistol, der passer bedst til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig!

 

Se også vores udvalg af Fuge- og spartelmasse | Fugematerialer og lim | Vinduer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.