Elværktøj

Hos 10-4 har vi mange års erfaring med elværktøj, og har nøje udvalgt de mest populære og anerkendte mærker, så du trygt kan gå i gang med at slibe, save, fastgøre eller noget helt fjerde. Nedenfor kan du finde fræsere, dyksave, multiværktøj, sømpistoler, industristøvsugere og selvfølgelig også slagkraftige boremaskiner. Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, er du mere end velkommen til at kontakte os!

Det gode elværktøj

Inden du vælger hvilket elværktøj du vil investere i, skal du vide, at der er flere forskellige faktorer, der er afgørende for elværktøjets kvalitet:

Ergonomisk udformning af elværktøjet

Sikkerhed, hurtighed og behagelighed er alle vigtige faktorer for elværktøjet, således at det - selv ved jævnlig og/eller langtidsbrug - ikke forårsager legemlige gener.

Elværktøjets effekt

Ud fra hvilke arbejdsopgaver maskinen skal bruges til, skal drejningsmomentet kunne modsvare effekten. Maskinens virkningsgrad bør med andre ord være optimal og således tilpasset formålet.

Gearing

Hastigheden skal kunne variere, og være egnet til de forskellige arbejdsopgaver, som maskinen er udset til at udføre.

Stabilitet af elværktøjet

Det er vigtigt, at maskinen har en stabil konstruktion - gear og lejer skal være veldimensionerede. Stød og stødpåvirkninger må ikke være noget problem for elværktøjet, ligesom elværktøjet bør være let vedligeholdeligt. 

Om producenterne af elværktøjet

Hos 10-4 sælger vi en række forskellige elværktøjer til gør-det-selv- eller professionelt brug - alle er de fra de førende mærker, som du kan læse mere om herunder:

Bosch elværktøj

Bosch har elværktøj til både privat håndværk (grøn serie) og erhverv (blå serie). Forretningsområdet Power Tools i Bosch-Gruppen er verdens førende leverandør af elværktøj og tilbehør.

Bosch står for innovationskraft og innovationstempo og har systemtilbehør passende til samtlige af deres elværktøjsprodukter, blandt andet føringsskinner til overfræsere og dyksave.

Bosch er en værdidrevet virksomhed med særligt fokus på fremtiden, resultater, ansvar, initiativ, åbenhed, fairness, samt pålidelighed og troværdighed.

Se vores udvalg af Bosch elværktøj

Dewalt elværktøj

Dewalt har over 70 års erfaring med design, udvikling og produktion af kraftfulde industrielle maskiner, og har i denne tid tilegnet sig et godt ry.

Dewalt har sat standarden for kvalitet og holdbarhed, og har blandt professionelle håndværkere ry for styrke, kraftfuldhed, præcision, robusthed og pålidelighed. Disse kvaliteter er Dewalts varemærker.

Du kan kende Dewalts elværktøj og tilbehør på de sorte og gule farver.

Se hele vores udvalg af Dewalt elværktøj.

Dewalt har desuden udviklet en helt serie af håndværktøj i samme solige kvalitet som deres elværktøj. Se udvalget af Dewalt håndværktøj.

Festool elværktøj

Festool udvikler den fineste kvalitet inden for elektriske værktøjer til fagfolk såvel som brugere med høje krav.

Siden 1925, hvor Festool blev grundlagt, har kvalitet og innovation været højeste prioriteter. Over 90% af Festools kunder forbliver loyale over for mærket, hvilket har sikret Festool konkurrencefordele gennem årene.

Se hele vores udvalg af Festool elværktøj

Makita elværktøj

Makita er en af de førende producenter af værktøj i verden. Med næsten 100 års erfaring, udvikler, producerer og sælger Makita produkter med et banebrydende design, en høj kvalitet og en lang holdbarhed.

Makitas værktøj er derfor udbredt over hele verden.

Se hele vores udvalg af Makita elværktøj

Metabo elværktøj

Lige meget på hvilket niveau, og i hvilket klima man arbejder, anvendes elektrisk værktøj fra Metabo i situationer, hvor mennesker virkelig skal kunne stole på deres værktøj.

Kraft og sikkerhed kombineret med innovativ teknik og ergonomisk design overbeviser dag ud og dag ind professionelle folk - i mere end 100 lande verden over.

Se hele vores udvalg af Metabo elværktøj

Vi har også andre kendte mærker herunder Stanley, Wolfcraft

Vælg elværktøj på benzin, el, batteri, gas hos 10-4.dk

Hvad enten du har et favoritmærke du altid vender tilbage til, eller du er på udkig efter et nyt frisk pust til værkstedet, så vil du helt sikkert kunne finde det bedste elværktøj til dit gør-det-selv projekt.

Elværktøj på batteri (akku)

Hos 10-4.dk finder du et af de største og bedste udvalg af elværktøj på batteri. Mange producenter har batterier som bruges på tværs af deres udvalg, hvorfor vi har gjort det muligt for dig at vælge mellem elværktøj med og uden lader og batterier i kasserne.

Elværktøj på benzin

Har du et stort projekt som kræver et stærkt elværktøj og ingen stikkontakt i nærheden, så har vi et stort udvalg af elværktøj på benzin.

Elværktøj på el (ledning)

Hos 10-4.dk finder du også det gode elværktøj på el som giver dig mulighed for at have et godt og billigt udvalg i værktøjskassen. Se vores udvalg af elværktøj på el (ledning) her.

Elværktøj på trykluft, gas og håndkraft

Vi har også udvalget af elværktøj på trykluft som gør dig i stand til at arbejde med elværktøjet som du plejer. Har du behov for elværktøj på gas eller på håndkraft så finder du det her.

Se også vores udvalg af: Værktøjskasser | Gulve | Værktøj | Højtryksrensere | Robotplæneklippere | Græstrimmere | Hækkeklippere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.