Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Excenterslibertilbehør

Du kan kun udnytte din excentersliber til fulde, hvis du har det rette tilbehør til din effektive slibemaskine. Samtidig kan det sagtens svare sig, at investere i slibepapir af en gedigen kvalitet, som det du finder her på 10-4. Bliv klogere nederst på siden:

produkter

Sådan vælger du det rigtige excenterslibertilbehør

Excentersliberen er et alsidigt værktøj - hvis du vel at mærke udruster det med rigtige tilbehør til arbejdsopgaven. Du kan nemlig bruge excentersliberen fra fx Festool eller Makita til alt fra polering af bordplader og groft slibearbejde af gulve, til afslibning af lak og maling.

Princippet for boremaskiner gælder imidlertid også for excenterslibere. Maskinen bliver ganske enkelt bedre med det gode tilbehør - køber du fx slibepapir med huller, kan støvet på praktisk vis blive suget væk fra emnet.

Hvor ofte skal du bruge excenterslibertilbehøret?

Med den rette bagskive og det rette slibepapir kan du endda klare slibningen af kraftige rundinger og hvælvinger! Derudover kan du finde et dæmpningselement til at placere inde imellem bagskiven og slibepapiret, som vil give en mere behagelig slibning. Afhængigt af hvor forskellige dine arbejdsopgaver er - og hvor hyppigt du vil tage din excentersliber i brug - kan du med tilbehøret tilpasse din slibemaskine fra fx Festool eller Makita, så den kan løse dine arbejdsopgaver mest optimalt.

Spørgsmål? Få mere gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde det excenterslibertilbehør, der bedst passer til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig!

 

Se også vores udvalg af Støvsuger | Sikkerhedsudstyr | Ventilation og indeklima

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.