Skunklem

Her finder du vores udvalg af skunklemme i forskellige størrelser. Hos os finder du skunklemme fra Fakro og Dolle. Vi har kun skunklemme i den bedste kvalitet til ethvert byggeprojekt. 

Dolle skunklem

Hos 10-4 fører vi følgende Dolle skunklemme, som begge er nemme at montere, da de ikke kræver specialværktøj:

Informationsbrochure - Dolle skunklemme

Fakro skunklem

Du finder også et stort udvalg af Fakro skunklemme i forskellige størrelser. De forskellige skunklemme fra Fakro finder du både som brandsikre og højtisolerende, så varmetabet minimeres og din elregning ligeså. I vores sortiment finder du tre forskellige modeller. Alle leveres til forskellige hulmål.

  • Fakro DWF 45 skunklem brandsikker: Enkelt design med brandsikkerhed i helt op til 45 minutter. Lemmen har en tykkelse på 6,6 cm, hvorfor du er sikret fremragende isoleringsevne. 
  • Fakro DWT Thermo skunklem: Fremragende isoleringsevne med en U-værdi på bare 0,6. Lemmen er ligeledes 6,6 cm tyk, som er udstyret med tætningslister for ekstra god isolering. 
  • Fakro DWK Standard skunklem: En standard skunklem med et enkelt design, som passer ind alle steder. Lemmen har en tykkelse på 3,6 cm og leveres med tætningslister, så du får bedre isolering. 

Alle vores Fakro skunklemme leveres samlet klar til montering i dit hulmål. Der ydes hele 3 års producentgaranti på skunklemme fra Fakro. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den skunklem der passer bedst til dig og dine behov. Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.