Jagt og fritid

Her finder du vores udvalg til Jagt og Fritid. Klæd dig rigtigt på med kvalitets jagttøj, forevig mindeværdige øjeblikke fra bukkejagten med et godt vildtkamera, fastlæg afstanden til byttet med en afstandsmåler eller en moderne kikkert eller hold kontakten med en aldeles fremragende walkie-talkie. 

Jagt og fritid - udstyr af højeste kvalitet

Hos 10-4 fører vi, som altid, udelukkende produkter fra førende producenter, hvor sikkerhed og kvalitet er i top! Går du tilmed med en lille arkæolog i maven, har vi også en fremragende pris på en metaldetektor, så du med garanti ikke går ned på udstyret i din jagt på guldet. Find alt dit nye grej til jagt- og fritidsbrug lige her på 10-4.dk. 

Kvalitets jagtudstyr til den seriøse jæger

Der er over 170.000 jægere i Danmark, som vi gerne vil levere kvalitets jagttøj og jagtudstyr til. Du finder her på siden et stort udvalg af alt hvad du kan få brug for når du skal på jagt i Danmark. Jagttøj i høj kvalitet og komfort, riffeltilbehør, radioer, kikkerter og meget mere, som du kan bruge til at gøre din jagtoplevelse bedre og mere fyldestgørende.

Vi leverer jagttudstyr fra top kvalitetsmærker, som Pinewood, Le Cerf, Jaeger og mange andre som uden tvivl vil leve op til alle dine krav om kvalitet.

Jagttøj

Du kan finde et væld af jagttøj, så du kan blive klædt på fra top til tå i noget af det bedste jagttøj på markedet. Med det rigtige jagttøj er du sikker på at du kan holde varmen, alt imens du bevarer din komfort og kan bevæge dig gennem terrænet uden problemer.

Diverse

Under diverse kategorien finder du høreværn, ørepropper, bælter, vildtholdere, vildt net og sæt, hundepuder og hundebure. Det er alt sammen ting som er nødvendige for at du får den bedst mulige jagtoplevelse. Hvis du skal afsted med din hund er det selvfølgelig vigtigt at du giver hunden en ordentlig hundepude at ligge på, når den skal være i buret omme i bilen. Så er du sikker på at den ligger blødt og ikke kommer til skade under kørslen til og fra jagt.

Kikkert og sigte

Med kikkerter og sigte får du mulighed for at spore dig ind på dit bytte, så du kan være en effektiv jæger når du er afsted. Du kan købe flere forskellige slags kikkerter og sigter i forskellige prisklasser, alt efter hvad dit behov er.

Knive og knivslibere

Med en kniv er du klar til når du har nedlagt byttet og skal til at partere det. Generelt er det også godt at have en hobbykniv klar til problemer, hvis der skulle opstå nogen ude i skoven. Med en god knivsliber er du også sikker på at dine knive altid er skarpt slebne og klar til brug.

Luftgevær og tilbehør

Hos 10-4 kan du ikke købe rifler, men du kan købe højkvalitets luftgevær og lækkert tilbehør til dem.  Tilbehøret omfatter blandt andet geværfoderaler, remme, skydeskiver og stålmontager.

Skydetårn

Du kan endda købe et skydetårn her og få en god udkigspost til når du er på jagt. Vores skydetårne er selvfølgelig også certificeret til plantning i statsskove.

Våbenskab

Du kan købe et våbenskab til dit jagtgevær her hos 10-4, så du kan opbevare dit gevær på sikker og lovlig vis. Så er du sikker på at dit gevær er godt opbevaret når du ikke er på jagt.

Riffeltilbehør

Med det rigtige riffeltilbehør kan du være sikker på at dit gevær er i den bedst mulige stand, når du skal på jagt, og er på jagt. Med en riffel foderal er du sikker på at dit gevær ikke samler skidt når du skal transportere det fra A til B. Med et godt våbenrensningskit er du sikker på at du kan vedligeholde dit gevær så det kan holde i mange år fremadrettet.

Rygsække og tasker

Med en god jagtrygsæk kan du være sikker på at det som du har med på jagten i rygsækken, forbliver intakt og tørt under hele jagten. Med kvalitetsstærke mærker som Le Cerf og Pinewood kan du være sikker på at det du køber her på siden, er af den højeste kvalitet.

Jagtradioer

Med en jagtradio bliver du også godt klædt på til at kunne kommunikere med dine jagtkammerater når i er ude sammen.

Jagtstole

Med let sammenklappelige stole fra le Cerf slipper du for at skulle slæbe en havestol med på jagten, eller være tvunget til at sidde på jorden. Med god stol er det bare at slå den ud og sætte dig på den, så du kan hvile benene og blive klar til at genoptage jagten.

Jagtudstyr i alle afskygninger

Kort sagt har vi et kæmpe udvalg af forskellig slags jagtudstyr. Så hvis du skal på din første jagt og mangler det hele, eller er en garvet jæger og har brug for et par nye jagtsokker, så har vi det til dig.

Generator | Lommelygte | Presenninger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.