Kloak og afløb

Hos 10-4.dk finder du et bredt udvalg af VVS produkter, der dækker alt fra armaturer og brusesæt til radiatorer og toiletter. Dette sortiment er ideelt til både badeværelse, køkken, kloak og afløb, og det inkluderer produkter fra førende producenter som Damixa og Grohe.

Kloak og afløb udbydes i et hav af forskellige varianter

Køb kloak og afløb online hos 10-4.dk, så opnår du store besparelser og samtidig slipper du for at stå i kø i dit lokale byggemarked. 10-4.dk leverer direkte til hjem til dig inden for 3 hverdage. Søger du kloak og afløb i høj kvalitet til billige priser er 10-4.dk svaret.

Afløbsskål
Hos 10-4 kan du købe Wawin komplet gulvafløb med afløbsrør i forskellige størrelser til badeværelset, vaskerummet og lignende. Find det gulvafløb, som passer bedst til dig her.

Brønd
I det store udvalg af brønde hos 10-4 finder du tagnedløbsbrønde, rendestensbrønde og rense-/inspektionsbrønde i forskellige størrelser og afskygninger, både med og uden sandfang. 

Bøjning
10-4 forhandler et stort udvalg af bøjninger til kloakrør fra Wawins i forskellige størrelser til konkurrencedygtige priser. Se det udvalget her.

Dræntilslutning
Hos 10-4 finder du et stort udvalg af drænrør og dræntilslutninger i forskellige størrelser fra Wawin. Køb dit nye drænrør hos 10-4.dk og få leveret til døren.

Faskine
Køb en af markedets mest effektive faskiner fra Plastmo hos 10-4.

Glidemiddel
Hos 10-4 kan du finde forskellige udgaver af glidemiddel til montage af kloak og plastrør. Køb glidemiddel her.

Grenrør
Køb dit nye grenrør hos 10-4. Her kan du få grenrør til både dræn og septiktank fra landets førerne producenter inden for området. 

In situ
Billige in situ findes hos 10-4 i flere forskellige størrelser. Så har du brug for en ekstra tilkobling, så er en in situ svaret. Se nærmere på udvalget her.

Kegle og dæksel
Under denne kategori findes et bredt udvalg af opføringsrør, dæksler og kegler i henholdsvis plastik og beton af god kvalitet fra de førende mærker; IBF, Wavin og Lauridsen. Køb din næste kegle eller dæksel hos 10-4 lige her.

Kloakrør
Står du og skal have fat i et nyt kloakrør, så kig ind fordi 10-4. Hos 10-4 kan du finde lidt af hvert inden for kloakrør fra førende mærker som Wavin. 

Linjedræn
Linjedrænet er en effektiv og elegant måde at lede vandet væk. Hos 10-4 kan du få linjedrænet i forskellige materialer og størrelser til billige priser.

Muffe
Billige muffer af høj kvalitet findes hos 10-4. Her finder du både skydemuffer og dobbeltmuffer og muffe propper i forskellige størrelser til dit kloaksystem. Se udvalget her.

Prop
Står du og mangler en rørstopper? Hos 10-4 finder du flere varianter af propper til dine muffer. 

Reduktion
Hos 10-4 finder du et stort udvalg af fittings i flere forskellige størrelser og materialer. Køb din afløbsreduktion i dag hos 10-4.dk og få leveret til døren.

Regnvandskassette
Regnvandskassetten er ideel til at afvande et område. Hos 10-4 fås et bredt udvalg af regnvandskassetter til billige priser.

Vandlås
10-4 tilbyder et bredt udvalg af vandlåse, hvad end du mangler en p- eller s-vandlås. Yderligere tilbyder 10-4 også en selvrensende vandlås. Alt dette fra landets førende producenter som VVS Trading, Wavin og Purus. 

Se også vores udvalg af armaturer | Ventilation og indeklima

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.