Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Brønd

Her finder du vores udvalg i brønde, altid til nogle af landets bedste priser.

produkter

Ny brønd?

Hos 10-4 har vi et bredt udvalg af brønde af god kvalitet til nogle af landets bedste priser. Så står du og mangler dele til dit nye brønd-projekt, er du kommet til det rigtige sted. 

10-4 tilbyder mange forskellige dele til din nye brønd. Hvad end du skal bruge en rensebrønd, en rendestensbrønd eller en tagnedløbsbrønd m./u. sandfang og vandlås kan du finde det her. 

Rendestensbrønd

Billige rendestensbrønde bliver ofte brugt til afløb ved rendestenen, så den ikke tilstopper. Rendestensbrønden kan bruges til opsamling af sand og blade fra regnvandet. Sand og grovere materialer bundfælder i brønden, mens vandet løber videre.

Rendestensbrøndene findes i mange forskellige Størrelser. Fælles for dem er dog at nedgravningen af rendestensbrønden sker, så afløbet ligger ca. 75 cm under jordoverfladen.

Rensebrønd

Hos 10-4 kan du finde det pænt udvalg af inspektions-/rensebrønde i størrelsen Ø315 med forskellige indløb. I udvalget findes rensebrøndene med op til tre indløb. 

Ø315 rense-/inspektionsbrønd bruges oftest til private afløbssystemer, uanset om der er tale om en erstatning af en eksisterende huskloak eller etableringen af et nyt afløbssystem. 

Tagnedløbsbrønd

Tagnedløbsbrønden bruges ofte i forbindelse afløb fra tagrender. Hvis tagnedfaldsbrønden er udstyret med et sandfang, vil sand, blade, sten og andet blive grovsorteret fra og ende på bunden af brønden. Det er derfor vigtigt, at tagnedløbsbrønden renses engang i mellem, så du undgår tilstopning af afløbet. Find din næste tagnedløbsbrønd online på 10-4.dk og få den leveret direkte til din dør.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.