Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Højtryksrenser

Højtryksrensere er blandt de mest effektive renseværktøjer, og har mange anvendelsesmuligheder. Har dine fliser fået en grim belægning, kan en højtryksrenser være din redning.

produkter

Højtryksrenser med stor effekt

Højtryksrenseren er særlig nyttig til rensning af:

 • Havemaskiner
 • Køretøjer
 • Facader
 • Tagflader

Dette er bare nogle af de områder, hvor en højtryksrenser kan være anvendelig. 10-4 forhandler populære mærker som Bosch, Sand Future, Makita og Nilfisk. Se det brede udvalg ovenfor og find den model, der passer til dine behov.

Få gode råd til at vælge den helt rigtige højtryksrenser i vores højtryksrenser guide.

Oplev effektiviteten med en højtryksrenser

Hvis havemøblerne er blevet beskidte henover vinteren, så kan rengøringen hurtigt klares med en højtryksrenser. De fleste med have oplever at terrassen, hegn eller havemøbler er blevet beskidte henover efteråret og vinteren, men det er der heldigvis råd for med en højtryksspuler.

Med en højtryksrenser har du et effektiv renseværktøj til en bred vifte af opgaver. Til rengøring af terrassen anbefaler vi et mundstykke kaldet patio terrassevasker eller patio cleaner, som er mere skånsomme ift. vandtryk, hvor den renser med roterende dyser.

Vær opmærksom på, at havemøbler af træ har godt af en plejende oliebehandling efter en højtryksrensning!

Højtryksrensere med høj effektivitet

En højtryksrenser er et fantastisk redskab til hurtigt og let at rense rigtig mange forskellige overflader for skidt og snavs som f.eks. mudder, alger og mos. Højtryksrenseren / højtryksspuleren har en stærk elmotor, der sikrer en vandstråle med et tryk, der typisk ligger helt oppe på over 100 bar.

Det betyder, at trykket er så højt, at vandstrålen kan fjerne selv meget genstridigt snavs og skidt, som ville have været vanskeligt at fjerne med almindeligt knofedt eller andre rengøringsredskaber.

Der findes mange forskellige højtryksrensere med forskellige funktioner og kvaliteter. De forskellige højtryksrensere kan variere i:

 • Vandtryk
 • Ergonomisk design
 • Medleveret ekstraudstyr
 • Maks. vandforbrug

Markedets mest populære mærker

Hos 10-4 forhandler vi alle de populære mærker

 • Sand Future
 • Makita
 • Boch
 • Nilfisk

De er alle anerkendte internationale producenter af højtryksrensere, og fællesnævneren for disse højtryksrensere er, at de kommer i allerhøjeste kvalitet med nye innovative løsninger.

Du finder højtryksrensere i forskellige størrelser og med forskellig tryk, hvor det typisk varierer mellem 110 og 150 bar. Du kan derfor let finde lige præcis den højtryksrenser som passer til dine behov.

Med en højtryksrenser kan du rense alt der kan tåle en en rigtig grundig rengøring som f.eks. campingvognen, bilen, skraldespanden, hegnet, terrassen og havemøblerne. Man kan også gøre bilens fælge rene, så de igen ser ud som nye. Højtryksrenserne kan anvendes rigtig mange steder. Mulighederne er nærmest ubegrænsede. Flere af vores maskiner, har vundet en højtryksrensertest!

Prisen har vi også presset ned for dig, og vores udvalg er blandt markedets billigste. 

Spørgsmål? Kontakt 10-4 i dag

Har du spørgsmål til, hvilken højtryksrenser du skal vælge? Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ring, send en e-mail og chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra jer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.