Nilfisk højtryksrenser

Med en Nilfisk højtryksrenser er du sikret et kvalitetsprodukt, der let klarer rensning af bilen, fliser, tag, terrassen med mere. Nilfisk højtryksrensere findes i modeller til både små og større opgaver. 

Nilfisk højtryksrensere serierne Compact og Core & Premium

I vores sortiment finder du højtryksrensere i Core og Compact samt Premium-serien. Hver enkelt model er pakket med tilbehør så den er klar til det arbejde som den er født til. Som eksempel kan det være rengøring af bil, havemøbler og terrassen.

Nilfisk højtryksrenser Core og Compact-serien

Skal du udføre almindelige rengøringsopgaver i hjemmet, er Core og Compact-serien den rette for dig. Serien består af i alt 5 forskellige modeller, navngivet efter, hvor mange bar tryk modellerne kan præstere, der ligger sig inden for 100 bar - 130 bar. Her er et lille overblik.

1. Højtryksrenser C125.7-6 X-tra

Maks pumpetryk 125 bar. Velegnet til rengøring af cykel, motorcykel, små og mellemstore biler, små terrasser og træunderlag, redskaber og havemøbler. Funktioner: Click&Clean kobling til nem skift af koblinger, slangeoprul og drejbar del yderst på spulehåndtaget. Ekstra tilbehør kan tilkøbes til specifikke opgaver. Køb C125.7-6 X-tra her.

2. Højtryksrenser CORE 125-5

Maks pumpetryk 125 bar. Velegnet til rengøring af cykel, motorcykel, små og mellemstore biler, små terrasser og træunderlag, redskaber og havemøbler. 
Funktioner: Indbygget lanseholder, Click&Clean koblingssystem til nemt skift af koblinger, slangeopbevaring, drejbar del yderst på spulehåndtaget og kan fliserensning op til 35 m2/t. Ekstra tilbehør kan tilkøbes til specifikke opgaver. Køb CORE 125-5 her.

3. Højtryksrenser CORE 130-6

Maks pumpetryk 130 bar. Velegnet til rengøring af cykel, motorcykel, små og mellemstore biler, små terrasser og træunderlag, redskaber og havemøbler. 
Funktioner: Indbygget lanseholder, Click&Clean koblingssystem til nemt skift af koblinger, slangeopbevaring, drejbar del yderst på spulehåndtaget og kan fliserense op til 35 m2/t. Pakken indeholder en række tilbehør som er målrettet bilvask. Køb CORE 130-6 her.

4. Højtryksrenser CORE 140-8

Maks pumpetryk 140 bar. Velegnet til rengøring af cykel, motorcykel, små og mellemstore biler, haveudstyr og redskaber, små terrasser og træunderlag, redskaber og havemøbler samt vægge. 
Funktioner: Indbygget lanseholder, Click&Clean koblingssystem til nemt skift af koblinger, integreret slangeoprul, drejbar del yderst på spulehåndtaget og kan fliserense op til 35 m2/t. Køb CORE 140-8 her.

5. Højtryksrenser CORE 150-10

Maks pumpetryk 150 bar. Velegnet til rengøring af cykel, motorcykel, SUV og store biler, store terrasser og træunderlag, redskaber og havemøbler samt vægge. 
Funktioner: Indbygget lanseholder, Click&Clean koblingssystem til nemt skift af koblinger, integreret slangeoprul, drejbar del yderst på spulehåndtaget og kan fliserense op til 45 m2/t. Køb CORE 150-10 her.

Af fordele ved hele CORE og Compact-serien kan også nævnes:

 • Alle modeller i Core og Compact-serien har det smarte dysekoncept, Click&Clean, så du let og hurtigt kan skifte fra en type udstyr til et andet.
 • Alle modeller er i opretstående, ergonomisk design
 • Integreret kørevogn
 • Automatisk start/stop-funktion
 • Nem at betjene, opbevare og transportere
 • Spulehåndtag med lynkobling og drejeled
 • Holdere til spulehåndtag, dyserør og dyser

Nilfisk højtryksrenser Premium-serien

Premium-serien er højklasse-modellen og et valg til når kun det bedste er godt nok. Premium er en højtydende højtryksrenser som er bygget til at holde et kraftfuldt maksimalt tryk på 180 bar. Maskinen er med en slidstærk induktionsmotor og cylinderhoveder i aluminium. Fjerner effektivt snavs på større overflader og den 10 meter lange superflex højtryksslange, lanse og teleskobhåndtag gør at du kan rense hestetrailere og swimmingpools.

6. Højtryksrenser Premium 180-10

Maks pumpetryk 180 bar. Velegnet til rengøring af ATV, SUV og store biler, store terrasser og træunderlag, redskaber og havemøbler samt vægge. 
Funktioner: Indbygget lanseholder, Bajonetkobling, slangeoprul, teleskopisk håndtag, integreret doseringssystem, drejbar del yderst på spulehåndtaget og kan fliserense op til 55 m2/t. Køb Premium 180-10 her.

Af fordele ved hele Premium-serien kan også nævnes:

 • Opretstående, ergonomisk design
 • Driftsikker metalpumpe med induktionsmotor og legeret cylinderhoved
 • Automatisk start/stop
 • 10 m superflex højtryksslange
 • Integreret kørevogn med store hjul
 • Click&Clean dysekoncept
 • Spulehåndtag med lynkobling og drejeled
 • Indbygget doseringsfunktion og regulering af rengøringsmiddel
 • Integreret opbevaring af tilbehør og nem opbevaring af elkabel
 • Blød højtryksslange
 • Krøver 13A sikring

Nilfisk højtryksrensere til mange forskellige opgaver

Tilbehør til højtryksrenseren

I vores sortiment finder du også masser af tilbehør til højtryksrenseren, afhængigt af hvilke opgaver, der skal udføres:

Tilbehør til højtryksrenseren - Haven

Nilfisk Patio Clean terrassevasker

Med Nilfisk Patio Cleaner terrassevasker bliver terrasserengøringen en leg og takket være terrassevaskerens høje vandtryk er det ikke nødvendigt at anvende kemikalier - heller ikke for at fjerne alger. De roterende dyser arbejder inde i skjoldet, hvilket sikrer at der ikke opstår striber på terrassen - ej heller tilbagesprøjt af beskidt vand. Sørg altid for en imprægnering af fliserne efter rensning.

 

 

Tilbehør til højtryksrenseren - Bilen

Multi brusch 3-i-1 multifunktionsbørste

Multi brusch 3-i-1 multifunktionsbørsten leveres med 3 udskiftelige børstehoveder. Fælge-børstehoved som er effektiv og nænsom rengøring af fælge og kommer ind i alle hjørner og kroge. Havemøbel-børstehoved som er et specielt børstehoved til hurtig og skånsom rengøring af havemøbler. Kommer ind i alle revner og sprækker. Roterende børstehoved som er et smart børstehoved til rengøring af fx drivhuse, vinduer, biler mv. 

Nilfisk Click&Clean autodyse

Den smarte Click&Clean autodyse giver en spredevinkel på 80°, der gør bilen pletfri - og samtidig passer på lakken på bilen.

Click&Clean skumsprayer med dunk

Click&Clean skumsprayeren doserer sæben på bilen, fliserne eller andre større flader under rengøringen. Skumsprayeren tilsluttes let og hurtigt, og doserer sæben i et tykt, klæbende skumlag på bilen, inden du skyller efter.

Tilbehør til højtryksrenseren - Taget

Tagrenser Roof Cleaner

Dette smarte tilbehør til din højtryksrenser gør rengøringen af taget til en leg. Vandet i højtryksrenseren blandes automatisk med Nilfisk Roof Cleaner Detergent-rengøringsmidlet, og lægger sig på taget via trykket fra højtryksrenseren. Belægningen vil sørge for, at rengøringsmidlet, sammen med vind og vejr, rengør taget 

Tilbehør til højtryksrenseren - All round

O-ring sæt

O-ringe passer til begge ender af din højtrykrensers slange, dyserør, lance eller skrueopkobling. Inkl. smøring til ringene.

Click&Clean Mellemrør G4

Smart forlængerrør med tornadodyse, der giver højtryksrenseren stor rækkevidde.

Nilfisk skumsprayer

 

Rengøringsmidler til Nilfisk højtryksrenser

Nilfisk tilbyder en række forskellige rengøringsmidler, der er specielt udviklet til brug i højtryksrensere. Disse rengøringsmidler er designet til at fjerne skidt, snavs og alger fra overflader, uden at skade overfladen. Nilfisk tilbyder f.eks. rengøringsmidler til fjernelse af alger og møg fra husmure, terrassefliser og indkørsler, samt rengøringsmidler til fjernelse af fedt og snavs fra køkkenudstyr og maskiner. Du kan se udvalgte dele af Nilfisk rengøringsmidler her.

 • Nilfisk tagrens - Roof Cleaner

  • Effektiv rengøring til fjernelse af belægninger på taget.
 • Nilfisk træ- og fliserens - Stone & Wood Cleaner

  • Mildt rengøringsmiddel til rengøring og vedligeholdelse af fliser, mur- og træværk, træhegn, tage, udhuse mv. - uden at angribe hverken planter og græs.
 • Nilfisk plastrens - Rattan Cleaner

 • Nilfisk fliseimprægnering - Stone Sealer

  • Grøn specialsæbe til imprægnering af nyrensede fliser. Flisebelægningen bliver således forseglet, så nye belægninger og vandindtrængning bliver forebygget.
 • Nilfisk bilrens med voks - Car Combi Cleaner

  • Mildt rengøringsmiddel til rengøring og vedligeholdelse af diverse køretøjer. Rengøringsmidlet indeholder skyllevoks, der både giver glans, afperlingseffekt og lakbeskyttelse. Herud over modvirker voksen også både olie, fedt, sod, ler og andet snavs bilen måtte blive udsat for i trafikken.
 • Nilfisk gulvrens universal til rengøring af gulve

  • Smart gulvrens til brug sammen med Nilfisk Combi og Nilfisk Combi+ gulvvaskere.

 

Er du interesseret i andre Nilfisk produkter?

Hos 10-4.dk har vi et stort udvalg af Nilfisk støvsugere, industristøvsugere, bilpleje og støvsugertilbehør

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Er du i tvivl om, hvilken højtryksrenser fra Nilfisk passer bedst til dig - og dine behov?

Hos 10-4 sidder vi klar til at hjælpe med at finde frem til Nilfisk højtryksrenser, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.