Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Kiler

Ud over at være et smart og praktisk redskab til at holde døre åbne i hverdagen, er kiler og afstandsbrikker uundværlige når du skal opklodse gulvstrøer i forbindelse med gulvlægning. Derudover er de forudsætninger for at kunne oplægge taglægter.  

produkter

Knudsen Kiler giver en sikker opklodsning af gulve

Knudsen Kiler er med til at give dig en sikker og fleksibel opklodsning af gulve. Kilerne giver dig hurtig og let håndtering, når du fx skal have lagt nyt gulv. Bruger du ikke kiler risikerer du at ødelægge dine vægge - gulvet skal nemlig have mulighed for at udvide sig.

Knudsen kiler - produkter og anvendelse

Ønsker du at få mere information om de enkelte produkter på 10-4, og hvordan disse anvendes? Så kan du med fordel se videoen herunder, hvor Knudsen Kilen's produkter bliver gennemgået og hvordan de anvendes.

Spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe!

Hos 10-4.dk finder du et bredt udvalg af kiler i forskellige størrelser, som alle passer til opklodsning af trægulv. Derudover kan de også benyttes til at sætte vinduer og døre i, således at du ikke får ubehagelige overraskelser efterfølgende. 

Uanset opgaven, er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Send en e-mail, ring eller chat med os - vi ser frem til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.