Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Hegn

Med et havehegn kan du både skabe hyggelige kroge, mere læ eller skærme af for nysgerrige blikke. Vores brede udvalg af hegn inkluderer alt lige fra trådhegn til glashegn, komposithegn, havehegn i træ, espalier mv.

Indret haven med et Plus hegn

Nogle gange kan det gøre meget ved et lokale at det bliver delt op. Det samme gør sig gældende med baghaven, hvor et havehegn kan skabe nyt liv. Du kan nemt og enkelt forvandle din have til et hyggeligt uderum, som samtidig afskærmer for naboens nysgerrige blikke.

Vores udvalg af flotte havehegn består primært af flotte løsninger fra Plus, der har et bredt udvalg, der både har de klassiske linjer og det innovative design til en verden af spændende muligheder. Hvad enten du er på udkig efter naturmaterialer eller vedligeholdelsesfrie hegn, er du kommet til det rette sted.

Vores udvalg af Plus hegn strækker sig over:

Plus hegn i mange varianter

 • Komposithegn

  • Komposit er meget praktiske hegn, hvis brædder består af træ, miljøvenlig plastik og bindingsmateriale. Hegnets sammensætning gør, at hegnet er vedligeholdelsesfrit og har en levetid på op mod 20-25 år. Hegnet er let at samle og tilpasse til netop din have. Vores udvalg af komposithegn består af:
 • Polyrattanhegn

  • Polyrattan er et vedligeholdelsesfrit plastmateriale, der er både stærkt og restant over for både skiftende temperaturer og UV-stråler, så materialet holder godt - hele året. Hegnet er forholdsvis vedligeholdelsesfrit ud over at du skal spule og rengøre det en gang imellem. Vores udvalg af polyrattanhegn består af:
 • Metalhegn

  • Metalhegn kræver ingen vedligeholdelse, så længe de er galvaniseret, pulverlakeret eller på anden måde beskyttet mod vind og vejr. Metalhegn fås både i tunge modeller og som meget tynde trådhegn. Vores udvalg af metalhegn består af:
 • Andre Plus hegn

  • Vores andre Plus hegn er både glashegn og pilehegn. Glashegn er en solid og stilren løsning, indrammet med en stålramme, der giver dig frit usyn til haven og naturen, men skærmer godt af for vinden. Vælger du et pilehegn får du ikke et super modstandsdygtigt hegn, men til gengæld er det genialt til at skabe små hyggekroge i haven til gavn for både børn og voksne. Vores andre Plus hegn består af:
 • Andre hegn

  • Vores andre hegn i sortimentet er komposithegn fra Wimex og trådhegn fra NSH. Komposithegn består af genbrugstræ, genbrugsplast og tilsætningsstoffer. Det giver et flot, vedligeholdelsesfrit hegn, der holder mange år ud i fremtiden. Trådhegn er velegnet til huset, sommerhuset, hundegården mv., hvor du kræver noget let afskærmning, uden at lukke helt af:
  • Komposithegn (Wimex)
  • Trådhegn (NSH)

Plus hegn - masser af løsninger

Vores udvalg af Plus hegn

Herunder kan du læse mere om de enkelte udgaver af Plus hegn i vores sortiment:

Plus Artura hegn

Plus Artura består af vedligeholdelsesfrit kompositmateriale, der består af træ, plastik og bindemateriale, hvilket sikrer et holdbart, miljøvenligt hegn der ikke skal overfladebehandles efterfølgende. Kun lidt vand og sæbe til rengøring af hegnet kan blive nødvendigt.

Plus Futura hegn

Futura er et vedligeholdelsesfrit hegn i skifergrå komposit der giver hegnet et æstetisk, pænt udseende. Det er kun fantasien, der sætter grænser for din løsning med hegnet. Ram haven ind, skab læ og hyggelige rum på terrassen eller hvad du måtte ønske.

Rammerne til hegnet er udført i varmgalvaniseret stål, der også er vedligeholdelsesfrit. Med andre ord får du et flot, vedligeholdelsesfrit hegn som du kan tilpasse, som du ønsker.

Plus Trend hegn

Trend er et vedligeholdelsesfrit hegn udført i polyrattan der både kan monteres på flytbare fødder eller statiske stolper. Vælg mellem flere forskellige størrelser og faconer, der kan sættes sammen som du ønsker.

Plus Cubic hegn

Cubic-serien fra Plus består af flere forskellige hegntyper, herunder glas, stål, træ og polyrattan, der er rammet ind i små kuber.

Plus Futura Deko hegn

Plus Futura Deko-hegn er et minimalistisk, dekorativt hegn i powdercoatet stål med små sprækker for en luftig atmosfære i looket. Hegnet er vedligeholdelsesfrit, bortset fra eventuelle afvaskninger med vand og sæbe.

Plus espalier

Plus espalier er udført i varmgalvaniseret stål i enten "rent" look eller i rustent look. Med espalier kan du opdele haven i små sektioner, og komplementere med blomster og planter, der kan slynge sig op ad espalieret.

Plus Atrium hegn

Atrium-hegn er udført i trykimprægneret, grundmalet træ, der beskytter mod insekter, svamp og det lunefulde danske vejr. Hegnet kan kombineres med forskellige afslutninger og låger som du ønsker.

Plus Bergen hegn

Med et Plus Bergen-hegn får du et flot kvalitetshegn i trykimprægneret, FSC-certificeret træ. Det sikrer en lang holdbarhed uden at skulle vedligeholde løbende. Fordelen ved dette hegn er, at du fastholder det flotte trælook uden at skulle vedligeholde.

Det tætte hegn lukker af for nysgerrige blikke og beskytte mod træk.

Plus Klink profilhegn

Plus Klink profilhegn er udført i trykimprægneret rødgran og fås i trælook og grundmalet i sort. Klink er et robust, klassisk hegn der passer godt til alle hjem.

Fordelen ved rødgran er, at det har en lukket cellestruktur, der sikrer en næsten 100% tæthed over for vand. Herud over er træet meget holdbart og stærkt.

Plus Ligno hegn

Ligno er et luftigt hegn, der afgrænser eksempelvis forhaven, uden at lukke naturen ude. Ligno er udført i trykimprægneret fyr/gran, der sikrer god holdbarhed i årene fremover.

Plus Newline hegn

Plus Newline er lavet af trykimprægneret fyr/gran, der fås i en både høj- og lav udgave, og kan benyttes på terrassen, ved forhaven eller i baghaven.

Hegnet har et klassisk udtryk, men med en mere åben løsning foroven, så naturen ikke bliver lukket helt ude.

Plus Silence hegn

Plus Silence er udført i trykimprægneret, fungicidbehandlet fyr/gran, der både er stilrent og rustikt på samme tid. Hegnet er har et landligt udtryk og et moderne twist, der giver din moderne bolig et mere roligt udtryk, eller et stilrent pift til en klassisk bolig.

Plus Slot hegn

Slot-varianten er udført i trykimprægneret fyr/gran med et klassisk, enkelt design, der fungerer rigtig godt i forhaven, hvor de besøgende skal føle sig velkomne, når de ankommer til huset.

Plus Rustik hegn

Plus Rustik er fungicidbehandlet og grundmalet i sort eller gråbrunt og fungerer perfekt som afskærmning mod naboen eller mod nysgerrige blikke. Rustik har et mere rustikt udtryk end andre hegn, og skaber med sit mørke udtryk hyggelige omgivelser ved de fleste hjem.

Plus Tokyo hegn

Plus Tokyo hegn er et flot jalousihegn - perfekt til haven, terrassen eller sommerhuset, hvor der kræves et flot, stilrent udtryk, der holder i mange år fremover. Hegnet er udført i trykimprægneret fyr/gran i originalt look eller grundmalet i enten sort eller hvid.

Plus Rom hegn

Plus Rom hegn er udført i trykimprægneret fyr/gran og har et klassisk, enkelt design - perfekt til terrassen eller forhaven. Hegnet skærmer ikke som sådan af, men begrænser vinden og opdeler terrassen eller haven. Hegnet er dermed mere æstetisk end funktionelt, men flot i sit udtryk når gæster skal bydes velkommen til huset.

Plus Plank hegn

Plus Plank er udført i trykimprægneret gran og kan benyttes stort set alle steder rundt om huset, om det er som skel til naboen, afskærmning af forhaven, indhegning af terrassen eller noget helt fjerde. Hegnet fås i mange størrelser og kan sættes sammen, som du måtte ønske det.

Plus Decora hegn

Plus Decora er et luftigt, stilrent hegn som kan kombineres med skråelementer og låger som du ønsker, for lige den hegnløsning der passer til netop din have. Hegnet er fungicidbehandlet og grundmalet to gange. Hegnet afsluttes med en luftig, åben top der giver udsyn til naturen omkring.

Plus Classic hegn

Plus Classic er, som navnet også antyder, et klassisk hegn til afskærmning af forhaven på flotteste vis. Hegnet er opbygget med både brede og smalle stave for et let og elegant udtryk. Hegnet har fået grundmaling og er desuden fungicidbehandlet for beskyttelse mod svamp.

Plus Country hegn

Plus Country er et flot hegn til afskærming af forhaven eller terrassen. Hegnet er fungicidbehandlet og grundmalet i sort eller hvid gran. Hegnet er fungicidbehandlet og grundmalet.

Plus Nostalgi hegn

Plus Nostalgi-hegn har et stilfuldt, romantisk udtryk og er en god blanding af moderne og klassiske former, der tilfører et flot, æstetisk udtryk til haven. Hegnet er grundmalet i en ren, pæn hvid farve samt fungicidbehandlet.

Plus Rondo hegn

Rondo er et klassisk, tæt og elegant hegn i trykimprægneret, fungicidbehandlet fyr/gran, der gør det godt som både skel til naboen, indhegning af terrassen og som hyggekrog i haven. Hegnet fås i forskellige størrelser samt låger og skråelementer.

Plus Retro hegn

Plus Retro er et klassisk hegn med lodrette lameller med luft imellem. Det er Plus' fortolkning af det klassiske "white picket fence", som det kendes fra America, der indrammer forhaven på flotteste vis.

Plus Kyoto hegn

Kyoto er et pænt, holdbart hegn i fry/gran, der giver terrassen et både pænt og lækkert udtryk. Hvis du ønsker, kan du kombinere den flotte, sorte farve med planter, og skabe en hyggelig udekrog. 

Plus Nagano hegn

Nagano er et klassisk hegn opbygget af forskudte lister, der giver et flot udseende, og er fremstillet af FSC-certificeret træ. Nagano er grundmalet, men det anbefales at det efterbehandles før eller efter monteringen, så hegnet er klar til det hårde, danske klima.

Plus Osaka hegn

Plus Osaka er udført i grundmalet sort eller hvidt fyrretræ, og gør sig godt som både skel, vindhegn eller lignende i haven.

Plus Sendai hegn

Plus Sendai er et moderne, stilrent hegn til haven der tager sig flot ud - uanset hvordan det monteres. Hegnet er grundmalet, men det anbefales at behandle det yderligere efterfølgende, så det modstår det danske vejr på bedste måde.

Plus Skagen Lux

Skagen Lux er fremstillet i slidstærkt fyr/gran og er fungicidbehandlet samt grundmalet 2 gange. Skagen Lux gør sig godt som flot indhegning foran huset eller som smuk afgrænsning på terrassen.

Plus Vinesse hegn

Vinesse er et smukt, elegant, fungicidbehandlet hegn til forhaven, og fås i hhv. hvid og sort fyr/gran. Med sit klassiske udtryk passer hegnet perfekt til både klassiske og moderne boliger.

Plastmo glasrækværk/glashegn

Glashegn er til dig, der gerne vil skærme af for vinden, men ikke vil give afkald på udsynet til haven eller udsigten. Glashegnet er både moderne og stilrent - og passer derfor godt til de fleste boliger.

Plus pilehegn

Pilehegn er et flot, organisk hegn, der er afskærmer hyggekrogen eller køkkenhaven på flotteste vis. Det er ikke det mest robuste hegn, men gør det godt når du gerne vil bygge små hyggekroge i haven.

Beslag til hegn (Plus)
Beslag til flytbare hegn (Plus)
Beslag til låger (Plus)
Cubic beslag (Plus)
Stolper (Plus)
Stolpehatte (Hortus/NSH)
Stolpefod (Plus)
Stolpetop (Plus)
Komposithegn (Wimex)

Flotte komposithegn med træstruktur fra Wimex er flotte, vedligeholdelsesfrie havehegn, der kan opbygges lige som du ønsker, og giver et flot hegn i haven i mange år fremover.

Trådhegn (NSH)

Trådhegn benyttes til indhegning af haven, træer, hundegårde mv.

På udkig efter mere inspiration?

Læs vores guide om valg af hegn eller tag et kig i Plus inspirationskataloget og bliv inspireret.

Er du stadig i tvivl om, hvad der passer bedst til dig og din have sidder vi hos 10-4 klar til at hjælpe.

Ring, send en mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.