Silence hegn

Plus Silence hegn er fremstillet i trykimprægneret og fungicidbehandlet fyr/gran. Silence hegnet kan bruges som skel til naboen eller som afskærmning for nysgerrige blikke. Du kan også bruge det til at skabe en hyggekrog på terrassen eller til at lave et udekøkken.

Filter:
Sortering:
38 produkter

Silence hegn fra Plus hos 10-4.dk

Med Silence havehegn fra Plus får du den perfekte blanding af et stilrent design og et rustikt udtryk. Du får både et landligt udtryk og et moderne tvist med Silence så enten kan få din moderne bolig til at se mere rolig ud eller give et stilrent pift til klassiske bolig.

Dette Plus hegn er skabt med formålet at kunne skærme af overfor nysgerrige blikke og vind imens der bevares et åbent udtryk, så man ikke føler sig lukket inde. Det har de opnået med designet af dette hegn som bevarer et åbent udtryk via de små sprækker der er i hegnet. Sprækkerne skaber luft og udsyn så du roligt kan bruge hegnet til at ramme terrassen ind uden at føle dig indelukket når du er på den. Du skal købe Silence hegn hvis du ikke vil gå på kompromis med din haves udtryk.

Fakta om Silence havehegn

Træet som er brugt til hegnet, er fyr og gran som er trykimprægneret og fungicidbehandlet for at gøre hegnet let at vedligeholde. Hegnet kan fås i flere farver og former, så du har frihed til at vælge hvor meget eller hvor lidt hegnet skal fylde i din haves udtryk. Du har mulighed for at efterbehandle træet med Plus lasurfarve eller træbeskyttelse, for at forlænge holdbarheden eller for at få et nyt look. Du kan supplere med stolper til havehegnet.

Se også: Rondo hegn, Espalier og Bergen hegn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.