Bergen hegn

Med Plus Bergen havehegn får du et kvalitetshegn, som der er kælet for og som er lavet af fyr/gran træ. Bergen hegnet er trykimprægneret som betyder en meget lang holdbarhedstid, så du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelse i lang tid. Det rå træ giver et naturligt udseende til hegnet og passer ind til alle slags hjem.

Bergen trykimprægneret træ havehegn hos 10-4.dk

Ligegyldigt om du bor i et nyt eller et gammelt hus, med et moderne eller klassisk design, så passer Bergen hegn til det. Takket være de stilrene lameller og det rå træ, får du et havehegn som giver din have et pænt og naturligt udtryk.

Bergen er et Plus hegn, der er både funktionelt og æstetisk pænt. Det tætte hegn lukker af nysgerrige blikke og sikrer din have og din sommeraften mod vind, så dugen bliver på bordet. Hegnet kan købes med eller uden espalier, så du kan vælge det udtryk som du syntes er pænest. Du har mulighed for at efterbehandle træet med Plus lasurfarve eller træbeskyttelse, for at forlænge holdbarheden eller for at få et nyt look.

PLUS havehegn Bergen er trykimprægneret fyr/gran træ

Alle PLUS Bergen hegn er lavet af kvalitetstræ, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Ydermere er arbejder Plus Hegn for at dyr og planteliv bliver beskyttet og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

PLUS Bergen hegn fås i forskellig størrelser og typer hvor du blandt andet kan vælge hegn med espalier.

Se også vores udvalg af StolperTrådhegn | Gardena haveslanger og tilbehør | Grill 

Bergen hegn fra Plus - Se det store udvalg af hegn på 10-4.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.