Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Bergen hegn

Med Plus Bergen hegn får du et kvalitetshegn, som der er kælet for og som er lavet af FSC® certificeret træ. Bergen hegn er trykimprægneret. Det give hegnet en meget lang holdbarhedstid, så du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelse i lang tid. Det rå træ giver et naturligt udseende til hegnet og passer ind til alle slags hjem.

produkter

Bergen hegn hos 10-4.dk

Ligegyldigt om du bor i et nyt eller et gammelt hus, med et moderne eller klassisk design, så passer Bergen hegn til det. Takket være de stilrene lameller og det rå træ, får du et havehegn som giver din have et pænt og naturligt udtryk.

Havehegn fra Bergen er både funktionelt og æstetisk pænt. Det tætte hegn lukker af nysgerrige blikke og sikrer din have og din sommeraften mod vind, så dugen bliver på bordet. Hegnet kan købes med eller uden espalier, så du kan vælge det udtryk som du syntes er pænest.

PLUS værner om miljøet

Alle PLUS Bergen hegne er lavet af FSC® certificeret kvalitetstræ.

PLUS har taget ansvaret til sig og vil minimere deres fodtryk på planeten ved kun at bruge FSC® certificeret træ. Du kan derfor være med til at værne om miljøet ved at vælge dit hegn fra PLUS.

FSC® certificeringen betyder at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Ydermere er FSC en garanti for, dyr og planteliv bliver beskyttet og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

PLUS Bergen hegn fås i forskellig størrelser og typer hvor du blandt andet kan vælge hegn med espalier.

Se også vores udvalg af Trådhegn | Gardena haveslanger og tilbehør | Grill 

Bergen hegn fra Plus - Se det store udvalg af hegn på 10-4.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.