Plus stolpe omlimet 90x90mm trykimprægneret

afrundet og lige afskåret ende
Plus stolpe omlimet
  • Varenummer: 5114880
  • EAN: 5703393203601
Fra
168,00kr.
pr. stk.
Vælg Farve
Farve
Vælg Stolpelængde
Stolpelængde
Farve
Farve
Materiale
På lager:
Pris:
På fjernlager 1-5 hverdage Fragtpris: 499,00
Varenummer
Farve:
Materiale:
Stolpelængde:
Pris:

Produkt

Plus stolper er omlimede og høvlede stolper produceret af fyrretræ, som fås trykimprægneret eller trykimprægneret og grundmalet i farverne hvid, sort, anthrazit, teak og gråbrun. Plus stolper er trykimprægneret i klasse A, når vi snakker NTR-mærket. NTR klasse A betyder, at stolpen er beskyttet mod råd og dermed tåler nedgravning. Stolpen er omlimet, hvilket betyder, at den er sammenlimet af to stykker træ, hvormed revnedannelser og vridning mindskes samtidig med at større styrke og formstabilitet sikres. Plus stolpen er afrundet i den ene ende og lige afskåret i den anden ende.

Bemærk: Det anbefales, at du efterbehandler stolpen før eller efter opsætning, da stolpen kun er grundbehandlet. Derved opnår du den bedste levetid. 

Vi anbefaler, at du bruger Plus lasurfarve eller et lignende produkt. Plus lasurfarve kan anvendes til både hegn og havemøbler. 

Generelt om træ

Træ er et levende materiale, som påvirkes af vind og vejr. Derfor er små revnedannelser naturlige og uundgåelige, men de påvirker ikke træets styrke og stabilitet. Revnedannelser er ikke reklamationsberettigede.

Montering

Læhegn og espalier: Stolperne graves 80-90 cm ned.

Facadehegn: Stolperne behøver ikke at blive gravet mere end 70-80 cm ned.

Stolper til låger: Stoplerne graves ned i 100-110 cm dybde for at opnå den bedste stabilitet. Afhængig af jordbundsforhold og træsort kan montage også foretages på stolpefødder.

Under specielle forhold som kraftig blæst eller løs jordbund, bør der dog graves dybere end foreskrevet samt monteres en stabiliseringslaske omkring stolpen.

Såfremt du vælger at støbe omkring stolperne, gør vi opmærksom på, at der ALDRIG må støbes under stolpen, ligesom der heller ikke må støbes helt op til jordoverfladen, idet vandet skal kunne løbe væk.

Specifikationer for Plus stolpe omlimet 90x90mm trykimprægneret 

  • Producent: Plus
  • Model: Omlimet stolpe
  • Materiale: Trykimprægneret fyr
  • Høvlet: Ja
  • Dimension: 90x90 mm
  • Længde: 97-297 cm
Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.