Børn

Mascot Accelerate er praktisk, slidstærkt, komfortabelt og smart tøj til ungerne. I samarbejde med Mascot, har udvalgt et sortiment, der sikrer dit barn mod både vind og regn, men som samtidig ikke går på kompromis med høj bevægelsesfrihed og komfort.

Nedenfor finder du en række produktkategorier, der indeholder tøj i størrelserne 4-12 år, og som har nogle forskellige muligheder for justering.

Børnetøj i super kvalitet og smarte designs

I det store sortiment af beklædning har vi også et større udvalg af beklædning til børn - lige fra bukser, flyverdragte, jakker, fodtøj, trøjer og t-shirts.

Mascot Accelerate børnetøj er fremragende kvalitet, når kun det bedste er godt nok til dine børn. Tøjet giver den fornødne beskyttelse mod genstridigt vejr uden at gå på kompromis med komforten da overtøj og bukser mv. både er åndbare, vind- samt vandtætte - med andre ord: Mascot har videreført deres gængse kvalitets karakteristika fra deres arbejdstøj til voksne. 

Mascots børnetøj går tilmed i vaskemaskinen på 40 grader, og du behøves derfor ikke bekymre dig jord og græs på knæene eller lignende. Samtidigt får du med produkterne en masse fede detajler, og ud over at se smart ud, så er mange af produkterne også med integreret reflekser, der både fungerer som en fed detalje, men også er virkeligt praktisk, da det giver en ekstra synlighed, når mørket melder sin ankomst. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se også udvalget af Beklædning til mænd | Beklædning til kvinder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.