Flyverdragt

Her finder du praktiske og smarte flyverdragter til kommende unge håndværkere eller børn, der blot elsker at lege ude upåagtet det til tider strenge danske vejr. Vi har samlet et mindre, men godt udvalg af danske Mascots kvalitets flyverdragter, der vises nedenfor.

Filter:
Sortering:
1 produkter

Flyverdragter til 'små håndværkere'

Flyverdragten er en vinder og en favorit, når den står på udendørsleg, hvad end det er på tur med børnehaven, skiferien eller, hvis den står på leg i haven eller værkstedet. Mascot har lavet en flyverdragt, hvor du får utroligt meget for pengene, da kvaliteten op detaljerne simpelthen er i top! 

Kvalitet og komfort

Vi ved, at flyverdragten skal være behagelig at have på, men ligeså vigtigt er det næsten at have en flyverdragt, der har en høj slidstyrke og holdbarhed. Det er helt afgørende, når der bliver arbejdet igennem i højt tempo, hvor specielt syninger og lommerne kan være udfordret. Det er et specifikt fokusområde hos Mascot, som arbejder med CORDURA®-forstærkninger på særligt udsatte områder, hvilket sikrer høj slidstyrke og lang holdbarhed. Ud over lang holdbarhed har Mascot produkterne også en unik CLIMASCOT®-isolering, som effektivt sikrer varmen, er let, blød og fylder næsten ingenting, når den presses sammen.

Designet på flyverdragten spiller selvfølgelig også en rolle, derfor har vi udvalgt flere forskellige farver. Tag et kig på hver enkelt af flyverdragterne og blive klogere på fordele og egenskaber.

Se også resten af vores udvalg af børnetøj: Bukser | Trøjer | Fodtøj | T-shirts | Jakker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.