Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Bålsted

Et bålsted er typisk samlingspunkt for en hyggestund med både venner og familie. Tag et kig i vores udvalg. Der er helt sikkert noget, du står og mangler.

produkter

Hyggelige bålpladser til haven hos 10-4

Bålstedet er godt fordi at det kan opfylde de samme, endda flere, opgaver som end en grill. Med det rigtige udstyr kan man med sit bål: brygge kaffe, lave popkorn eller lave pandekager. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan lave med et kvalitets bålsted.

Vi danskere er ikke særligt velsignede når det kommer til antallet af lune sommeraftener på året. Derfor er det vigtigt at vi husker at nyde hver eneste dag og aften som vi får med lunt vejr, med et lækkert bålsted hvor familien og vennerne kan samles. Med et bålsted åbner der sig en masse muligheder for at lave mad i haven. Der ikke bare snobrød og skumfiduser mellem mariekiks som man kan lave med et bålsted. Man kan, med det rigtige udstyr, lave både kakao og popkorn imens i alle sammen sidder og nyder de lune flammer fra bålet.

Det er særligt vigtigt at vi i dag husker hinanden og nyder stunder sammen uden en masse elektronik og skærme. Til dette formål er bålstedet en af de bedste løsninger, da det er med åben ild, hvilket giver en ro og hygge som man ikke får med en standard grill. Når vi laver mad over bål, så kommer vi i kontakt med vores urmenneske og vores forfædre som lavede mad på denne måde. Bålstedet er derfor et bedre og mere hyggeligt alternativ end en vilkårlig grill, da maden der kommer på bålet, er mere rustikt og hyggeligt lavet. Der er noget særligt ved at sidde og hygge ved bålet imens man laver en kande te eller nogle pandekager.  

Vores bålsteder leveres selvfølgelig med en grillrist så du kan grille en masse forskellig slags mad på dit nye bålsted. Alt fra flæskesteg til majs kan du lave, ligesom du kan på enten en gasgrill eller en kulgrill. Maden får selvfølgelig en mere autentisk smag når det er blevet tilberedt under åbne naturlige flammer fra brænde, og ikke fra gas.

Hyggen er ikke længere væk end at hente noget brænde, tænde op og så bare være sammen som familie imens man nyder flammerne og nærheden.

I dag hvor danskerne har så travlt til hverdag med arbejdet er det vigtigt at man husker at være sammen med sin familie og hygge sig derhjemme. Man behøver ikke at komme på restaurant eller i biografen for at hygge sig som familie, det kan man sagtens med en bålplads på en lun sommeraften.

Når det kommer til selve madlavningen, er der en masse inspiration at hente rundt omkring på internettet. Der findes flere gode hjemmesider og blogs hvor man kan hente en masse inspiration til bål mad, ved blot en enkelt google søgning.

Hvis du mener der seriøst med dit bålsted kan du også anskaffe dig et brændeskur til dit brænde, så du ikke skal have øksen frem hver gang du skal tænde op: Brændsel

Et stilrent og lækkert alternativ til bålstedet er de udendørs brændeovne fra Morsø. Deres Forno brændeovn er særligt populær og kan bruges til meget forskelligt madlavning som f.eks pizza: Udeovne

Du kan også finde brændsel til dit bålsted hos 10-4: Brændsel

Bålstedet behøver heller ikke at være det eneste i som samler familien i haven, vi har også nogle sheltere i høj kvalitet som er nemme og hurtige at samle: Shelter

Bon-fire hos 10-4

Bon-fire er for hele familien, let og lækkert at lave mad på. Mor og far kan udfolde deres gastronomiske evner, - og børnene vil helt sikkert gerne hjælpe til.Hvad er en børnefødselsdag uden varm chokolade, lune boller, pandekager, popcorn og marshmallows? - Det skal selvfølgelig være tilberedt på Bon-fire over bål. Et bålkøkken fra Bon-fire forener hyggen ved et bål med alt det bedste fra en grill. Der er ingen besværlig teknik, men til gengæld stor fleksibilitet. Du har mulighed for at lave al slags mad på en ny og spændende måde, hjemme i haven, i sommerlandet, ja, hvor som helst og når som helst på året. Det betyder, at man ikke kun behøver at nøjes med grillmad og snobrød.

Se også vores udvalg af terrassevarmere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.