Dangrill snobrødspinde t/bålplads 2 stk

86790
Dangrill snobrødspinde
  • Varenummer: 1488874
  • EAN: 5709386867904
89,00kr.
pr. stk.
På lager 1-2 hverdage Fragtpris: 45,00
Varenummer
Pris:

Produkt

Dangrill snobrødspinde t/bålplads 2 stk 86790. To snobrødspinde i rustfrit stål med træhåndtag til tilberedning af snobrød over bål. De har en længde på 125 cm.

Snobrødspinde er et redskab, der bruges til at lave snobrød over bål. De er fremstillet af rustfrit stål med træhåndtag, hvilket gør dem ideelle til tilberedning af snobrød over et åbent bål.

Snobrød er en populær skandinavisk tradition, hvor man tilbereder brød på en pind over bålet. Snobrodspinde gør det nemmere at vende snobrøddet, så det bliver bagt jævnt. Den lange længde giver en sikker afstand fra flammerne, hvilket reducerer risikoen for forbrændinger. Træhåndtaget sikrer, at pinden er behagelig at holde på, selv over længere tid. Rustfrit stål sikrer, at snobrødspindene kan holde til varmen fra bålet og kan bruges igen og igen. Og så er de lette at rengøre og kan genbruges, hvilket gør dem til et praktisk værktøj for alle aldre.

Snobrødspinde er et godt redskab til enhver, der elsker at lave snobrød over bål. De giver en række fordele, der gør det nemmere og sjovere at lave snobrød.

Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.