Fuglehus

Et fuglehus er kilde til megen glæde, for det er da bare hyggeligt at se de små næb hakke taknemmeligt i foderet. Her på siden finder du fuglehuse i forskellige fine varianter. 

Filter:
Sortering:
42 produkter

Giv fuglene husly med et lækkert fuglehus

Når fuglene kommer tilbage til Danmark fra syden, så er de meget interesserede i at finde både mage og bolig. Fuglene er dygtige til at bygge rede, men hvis du gerne vil slippe for det rod der ofte følge med en rede ude i carporten eller cykelskuret, så kan du købe et fuglehus. Fuglehuse finder du her på siden som firkantet, 6-kantet, til en væg og som stander-fuglehuse. Fuglehuse fra 10-4.dk er alle produceret i en god og slidstærk kvalitet, der kan holde til at stå ude hele året rundt. Dette er en stor fordel, da nogle fugle stadig bliver hængende i Danmark vinteren over, og derfor har ekstra behov for en varm bolig.

Fuglehuse, Foderbræt, foderautomater og stærekasser.

Der er ikke noget bedre end når der er liv i haven. Når det er sommer, solen skinner og fuglene synger. Du kan hos 10-4 gøre det mere attraktivt for fuglene at lande i netop din have. Med et fuglehus giver du dine fugle et sted de kan møde og spise noget af det som du har lagt ud til dem. Om det er et fuglehus eller en stærekasse som du skal bruge som kan du finde det her. En stærekasse kan hænges diskret op, så den ikke skal give et grimt udtryk til haven. Du kan også vælge at købe et lækkert fuglehus på en fod og lade det stå stolt, frit fremme i haven. Hvis du ikke vil have at et træhus til at stå fremme i din have, eller at du mangler plads, så er der også andre muligheder. Du kan få en diskret foderstation hvor du sætter nogle mejsebolde ud til ”dine” fugle.

Det er vigtigt at vi i dagens Danmark, hvor vi har travlt hele tiden og altid skal noget, tager os tid til at gøre ting som er unødvendige. Det er ikke en nødvendig ting at have fugle i sin have, men ved at gøre noget unødvendigt opnår vi indre ro. Det at fodre fuglene i et lille fint fuglehus, en stærekasse eller med en foderstand er en af de ting beriger vores hverdag. Det at fodre fuglene kan give os et lille afbræk hvor vi ikke behøver at tænke på alle vores problemer. Vi kan være i nuet med et fuglehus. Giv din have en masse liv og positiv stemning med et fuglehus.

10-4, Garden Life, Plus, Ryom og Center gross.

Du kan være sikker på at du får fuglehuse i den højeste kvalitet hos os med leverandører som Ryom og Plus.

Se også vores udvalg af Flagstænger | Vejrstation | Fakler/lanterner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.