Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Kaffe

Vi danskere er et af de mest kaffedrikkende folkefærd i verden, og det gælder naturligvis også landets håndværkere på byggepladserne og handymænd/kvinder i privaten. Derfor sælger vi selvfølgelig også kaffe hos 10-4! Du finder Merrild, Cafe Noir og Peter Larsen kaffe til billige priser. Skal det være lidt sødt istedet for kaffen, så prøv vores kakaopulver, der kan give dig varmt kakako - nemt og lækkert. 

produkter

Sluk kaffetørsten

Der findes næppe noget værre end en sløj kop kaffe, og som hårdtarbejdende håndværker skal du naturligvis ikke drikke middelmådig mokka i din kaffepause!

Når det kommer til dit værktøj går du ikke ned på udstyret, og med kaffe fra 10-4 kan du hælde en ligeså høj kvalitet i din termokande. Vi fører nemlig kun de bedste danske kaffemærker: Merrild og Peter Larsen - til landets billigste priser! Hvad enten du foretrækker instant- eller almindelig kaffe kan du finde det du søger hos 10-4. Vi tilbyder sågar også Philips kaffemaskiner, så du både kan bygge og brygge dig til fremragende resultater!

 

Se også vores udvalg af Stanley termokander | Køkkenudstyr | Hus, have og fritid

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.