Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Hæftepistol og -hammer

Skal du montere tagpap, isolere eller udføre afdækningsopgaver vil en hæftehammer typisk være at foretrække, mens hæftepistolen gør det nemt eksempelvis at arbejde med lettere materialer, herunder at klare møbelpolstring.

produkter

Hæftepistol og hæftehammer til alle typer opgaver

En hæftepistol er et helt eminent værktøj, som er designet med fokus på brugeren. Det er et effektivt stykke værktøj, som typisk bruges i forbindelse med polstring, fastgørelse, isolering og til afdækningsopgaver. Hos 10-4.dk finder du nemt den rette hæftepistol eller hæftehammer samt dertilhørende hæfteklammer, der passer til din arbejdsopgave. Det er vigtigt at være opmærksom på forskellene i størrelserne af hæfteklammerne, så du får dem der passer til netop din hæftepistol. Der er ligeledes forskel på hvad hæftepistolerne er egnet til, så derfor skal du fx være opmærksom på om den er egnet til plast eller til et andet materiale. 

Da du brugte en lille hæftemaskine til papir og karton i billedkunsttimerne blev klammens ben bøjet sammen på bagsiden. En hæftepistol eller hæftehammer fungerer på samme måde, bortset fra at klammen i stedet skydes ind i materialet og på denne måde fæstner eksempelvis stof til træ.

Se også vores udvalg af HammerKompressorerMejslerVaterpas

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.