Stillads

Hos 10-4.dk forhandler vi stilladser til både store og små opgaver. Stilladser bruges f.eks. når du skal i gang med et nyt tag eller male gavlen. Nedenfor finder du f.eks. mobile stilladser og tilbehør til stilladset, såsom forlængere og hjul.

Stilladser - til enhver arbejdsopgave

Når man skal arbejde i højden over længere tid, er det ofte ikke godt nok med en stige. Her bliver man nødt til at have en robust konstruktion at stå på. Stilladset giver en meget mere sikker følelse og stabilitet og er en perfekt løsning, når der f.eks. er tale om en renovering af huset.

Hos 10-4 har vi stilladser til mange opgaver.

Hvilket stillads skal du vælge?

Valg af stillads kommer meget an på den opgave, du er stillet, om du er professionel, hvor lang tid din opgave tager m.m. Du kan herunder læse de generelle funktioner de enkelte stilladser har og herefter overveje, hvad du har mest brug for.

  • Arbejdsplatforme
    • Skal du i gang med en facadeopgave er en arbejdsplatform en sikker og alternativ løsning til almindelige stilladser. Platformen er en praktisk løsning og er nem at flytte rundt på. Uanset hvad, har vi helt sikkert en løsning, som dækker dine arbejdsopgaver.
  • Foldestillads
    • Foldestilladser bliver ofte forvekslet med rullestilladser. Forskellen er, at foldestilladser nemmere kan transporteres, da det er noget hurtigere at folde sammen. Foldestilladset består ikke af lige så mange elementer, som gør det lettere at håndtere.
  • Rullestillads 
    • Et rullestillads er et mobilt stillads med hjul. Dette stillads anvendes oftest, når arbejdet kræver, at stilladset ofte flyttes rundt – Rullestilladset kan sagtens flyttes rundt af én person. Stilladsets hjul kan låses, så det står fast og sikkert. 

Opsætning og montering af stillads

Når du skal i gang med at udføre stilladsarbejde, skal sikkerheden være i top. Det er derfor en rigtig god idé, at sætte sig grundigt ind i opstillingen og monteringen af stilladset. 

Hvis du vil se monteringsvejledningen for netop dit stillads, kan du finde en monteringsvejledningen inde på hver kategori af stilladser.

Vi står klar til at hjælpe

Hvis du skal i gang med dit næste byggeprojekt, og har brug for at kunne arbejds i højden, er stilladset oftest den bedste løsning for dig. Længere tids arbejde fra en stige er ikke hensigtsmæssigt og ikke lige så sikkert som stilladsarbejde. 

Stilladser fra 10-4 kan nemt bestilles online og bliver leveret til dig. Uanset opgaven, er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Send en e-mail, ring eller chat med os – vi ser frem til at høre fra dig.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.