Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Foldestillads

Her finder du vores udvalg af foldestilladser til faste lave priser. Vi leverer foldestilladser fra blandt andet Jumbo, der kendetegner høj kvalitet. 

Klik her, hvis du ønsker at læse mere om foldestilladser

produkter

Foldestilladset

Foldestilladset er et hurtigt og nemt alternativ til det almindelige stillads. Med et fodestillads kan du meget hurtigt komme i gang med din arbejdsopgave uanset om du er professionel eller ikke. 

Foldestilladset kan meget hurtigt transporteres og det er hurtigt at folde sammen. Foldestilladset består heller ikke af lige så mange dele og komponenter, som gør det lettere at håndtere. 

Vi har både foldestilladser med og uden hjul. Er du i tvivl om hvorvidt, at foldestilladset er stort nok? Så kan du også se vores udvalg af udbygninger til foldestilladser.

Jumbo foldestillads

Jumbo foldestilladset er et godt valg uanset om du skal i gang med et større hobbyprojekt, er professionel eller andet. Foldestilladser fra Jumbo er i suveræn kvalitet og lever alle sammen op til de krav, som er i Danmark. 

Er du i tvivl om, hvordan et foldestillads monteres? Så kan du læse monteringsvejledningen for foldestilladser lige her, eller læse monteringsvejledningen for foldestilladser med trappe lige her

Har du spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe!

Uanset, om du skal i gang med dit næste store hobbyprojekt, eller blot har spørgsmål til foldestilladset, står vi klar til at hjælpe dig! Send en e-mail, ring eller chat med os - vi ser frem til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.