Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Gulve

Bliv godt gående og nyd synet af dit nye gulv i mange, mange år ud i fremtiden – du finder din komplette gulvløsning lige her på 10-4.dk.

Få gode råd og vejledning til valg og montering af gulv - Læs vores gulvguide her. 

Stort udvalg af Moland, Timberman og Pergo gulve

Det er vigtigt at finde det rette gulv i første omgang, da du skal have det liggende i mange år ud i fremtiden. Nedenfor følger en kort oversigt over de kvalitetsgulve vi fører, og nederst på siden kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med alt fra valg af gulv til montering og vedligeholdelse. 

Populære Moland Euroloc parketgulve

Moland har den populære Euroloc serie, som er blandt markedets smukkeste parketgulve. Du kan finde alle de lækre Moland gulve ovenfor, hvor du ligeledes kan lære mere om mål og priser.

Langtidsholdbare Pergo laminatgulve

Pergo er kendte for deres populære laminatgulve, som giver et pænt og langtidsholdbart miljø i hjemmet. Laminat er et materiale der kan udformes i flere typer overflader. Er du mest til det klassiske træudseende, så bør du gå efter laminatgulv i bøg eller eg, men er du mere til et skinnende moderne look, så kan du gå efter de lækre højglansgulve.

Slidstærke Timberman trægulve

Danske Timberman giver 30 års garanti mod gennemslidning af slidlag i privat regi, ligesom gulvet er hurtigt og nemt at lægge. Find 8 andre gode grunde til at vælge et Timberman gulv lige her.

Ud over ovenstående kan du hos 10-4 også finde: Keramiske fliser fra førende italienske fliseproducenter, massive trægulve i fyr (natur eller ludbehandlet), samt ergonomiske og støjdæmpende korkgulve fra Wicanders.

Vi tilbyder desuden et stort udvalg i smart tilbehør, som er uundværligt både under opsætning og senere ifm. eventuel vedligeholdelse. Vores udvalg inkluderer underlag, diverse plejemidler, kiler og meget andet. 

Hos 10-4 hjælper vi dig hellere end gerne med at finde den type gulv og det tilbehør der passer bedst til dig og dine behov. Har du spørgsmål vedr. køb af gulve eller lignende skal du heller ikke tøve med at rette henvendelse. - Vi går til enhver opgave, stor som lille, med ildhu og en professionel attitude og besvarer hurtigst muligt din forespørgsel efter bedste evne!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.