Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Vinduer

Uanset om du skal bygge nyt hus eller bare udskifte vinduer i dit hjem, så bør du overveje en række ting, før du foretager din investering. Hvilken type vinduer passer fx til netop dit hus? - Husets type og alder har meget at sige, ligesom antallet af sprosser, glastyper, farver, materialer, holdbarhed og vinduets øvrige funktioner er værd at kigge nærmere på.

Hos 10-4 kan du enten shoppe enkelte vinduer eller få råd og vejledning i vores guides, som tager dig igennem processen ét skridt af gangen.

Vinduerne er husets øjne

Når du skal udskifte dine gamle vinduer, eller isætte nye, leder du naturligvis efter den bedste løsning - både hvad angår pris og kvalitet. Vi samarbejder udelukkende med de bedste danske vinduesproducenter, hvilket sikrer dig mere lys, en lavere varmeregning, et bedre indeklima og en fremtidssikret bolig.

Se hele vores udvalg her:

Velux
Velux er verdens førende producent af ovenlysvinduer. Virksomheden fremstiller mange forskellige typer og variationer af vinduer med en masse smarte funktioner. Derudover giver de 10 års garanti på deres produkter.

Icopal ovenlyskupler
Icopal producerer flotte ovenlyskupler, som lukker en masse lys ind, og som er relativt nemme at installere.

Wallmann
Wallmann er producenten af vinduesbundstykker i mange forskellige størrelser og materialer. Hvis du fx nyder at sidde i vindueskarmen med en kop kaffe og nyde solen, så er Wallmanns vinduesbundstykker et oplagt valg.

Tilbehør til vinduer
Her finder du tilbehør til vinduer, herunder glasisætningsbånd fra Dana Lim.

Med danske vinduer får du skandinavisk kvalitet på det højeste niveau. Med de rigtige vinduer får dit hjem det helt rigtige udtryk så du kan få et ordentligt udsyn til din have. 

Vi har samlet 2 guides som kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige vinduer:

Outline og Rationel

Husk at skrive dine valg ned efterhånden som du bliver klogere, og kontakt vores vindueseksperter for et uforpligtende tilbud og/eller yderligere hjælp.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!
Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde de vinduer, der passer bedst til dig og dine behov. Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.