Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Flagstang

Verdens ældste flag Dannebrog, fortjener naturligvis en flagstang af allerhøjeste kvalitet. Danske Dano Mast producerer glasfiber flagstænger og flag af meget høj kvalitet, så du kan fejre fødselsdage og andre glædelige begivenheder med manér i mange år fremover. Køb din flagstang eller dit flag til de bedste priser hos 10-4.dk.

Køb en billig glasfiber flagstang her 

Intet er så festligt, som at se Dannebrog flage mod den blå himmel. Uanset om du skal fejre børnenes fødselsdag eller andre glædelige begivenheder, så er der noget ganske særligt ved at hejse det danske flag. Flagstængerne ovenfor findes i den klassiske hvide farve, og de er udført i glasfiber, så du slipper for besværet med at slibe og male flagstangen. Du finder også  Dannebrogsflag i flere forskellige størrelser, så du kan få et, der passer præcis til din flagstang. En flagstang til haven skal typisk være 6, 8, 10 eller 12 meter afhængig af højden på dit hus. Har du ikke en have, hvor du kan placere en flagstang, så fortvivl ikke, vi har også mindre flagstænger, du kan stille ved hoveddøren eller inde i din bolig. Uanset om flagstangen skal være lille eller stor, så finder du udvalget til billige priser hos 10-4.dk.

Hvor høj skal flagstangen være?

Skal du købe en flagstang til haven, så sørg for at vælge en flagstang, der passer til dit hus. Som hovedregel kan du regne med, at en flagstang skal være ca. 2 meter højere end højden på dit hus, for at det ser harmonisk ud. Det betyder, at hvis dit hus eksempelvis er 8 meter højt, vil en flagstang på 10 meter typisk være et godt valg. Dog er det vigtigt, at du altid laver en helhedsbetragtning i forhold til, hvor stor eller lille en have du har, afstand til naboer osv. I de fleste parcelhushaver er det typisk passende med en 8 eller 10 meters flagstang. Har du et stort hus og en stor grund vil en flagstang på 10 eller 12 meter som oftest være ideel.

Hvor stort skal flaget til flagstangen være?

Når først du har fundet en flagstang i rette størrelse, er det næsten lige så vigtigt, at du køber et flag, der passer til flagstangens højde. Hvis du tager udgangspunkt i, at flagets højde skal være en femtedel af flagstangens højde, vil du få et flag, der ser harmonisk ud til flagstangen. Det betyder, at er din flagstang 10 meter høj, bør flaget være 2 meter højt.

Mange vælger at investere i en vimpel, der kan pryde flagstangen, når ikke Dannebrog optager pladsen til tops. Vælger du at købe en vimpel, så gå efter en vimpel med en længde, der svarer til halvdelen af flagstangens højde. Altså har du en flagstang, der er 10 meter høj, bør bør vimplen have en længde på 5 meter.

Hvor skal flagstangen placeres i haven?

Som udgangspunkt er der er ingen regler for, hvor på din grund, du må placere en flagstang (med enkelte undtagelser, hvor det er fastsat i områdets lokalplan). Det er dog god stil at placere den minimum 5 meter fra skel til naboen. Overvej også at placere flagstangen et sted, hvor der er plads til at lægge den ned, når den eksempelvis trænger til en rengøring. 

Se også vores udvalg af Sikkerhed i hjemmet | Havemøbler | Belysning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.