Flagstang

En flagstang er mere end blot en stang hvor du hejser dit flag. Den er et stærkt symbol på en national stolthed, tradition, og personlige mærkedage. Typisk er den placeret i forhaver, virksomheder, og offentlige pladser, hvor flagstangen tjener som et visuelt fokuspunkt, der tiltrækker opmærksomhed og udtrykker værdier, festligheder, og respekt. Uanset om det er en nationaldag, en særlig begivenhed, eller en daglig påmindelse om ens tilhørsforhold, så tilbyder flagstangen en unik mulighed for at vise disse følelser åbent og med stolthed.

Forbedr dit uderum med en flagstang

En flagstang kan transformere et almindeligt udendørs areal til et sted med betydning og skønhed. Den tilføjer højde og elegance til ethvert landskab, hvilket skaber et visuelt midtpunkt i din have eller ved din forretnings facade. Og så gør en flagstang det muligt at fejre nationale helligdage, familiebegivenheder, eller virksomhedsmilepæle med synlig stolthed. Moderne flagstænger kan typisk modstå det danske vejr, fra stærk vind til sne, hvilket sikrer, at dit hjem eller virksomhed altid præsenterer sig bedst muligt.

Tips til overvejelser når du skal vælge flagstang

Inden du investerer i en flagstang, er der flere vigtige faktorer at overveje.

 • Materiale
  • Vælg et materiale, der både er holdbart og æstetisk tiltalende, såsom glasfiber eller aluminium, som kan modstå vejrets påvirkninger.
 • Højde
  • Overvej flagstangens højde i forhold til dit hjem eller bygnings størrelse for at sikre proportionalitet og synlighed.
 • Placering
  • Tænk over, hvor flagstangen vil blive placeret for at opnå maksimal visuel effekt og undgå at forstyrre elledninger eller træer.
 • Installation
  • Overvej, om du selv kan installere flagstangen, eller om du skal have professionel hjælp, hvilket kan påvirke det samlede budget.
 • Vedligeholdelse
  • Tænk på vedligeholdelsesbehovet for at holde flagstangen ser ny og tiltalende ud over tid. Et vippebeslag gør flagstangen lidt dyrere, men det letter adgangen til flagstangen hvis den trænger til vedligehold eller udskiftning af top eller flagsnor.
 • Lokale regler
  • Vær opmærksom på eventuelle lokale vedtægter eller regler vedrørende installation af flagstænger.

Ved at tage disse overvejelser til hjerte kan du vælge en flagstang, der ikke kun opfylder dine æstetiske og funktionelle behov, men også tjener som et stolt symbol på dine værdier og traditioner i mange år fremover.

Er du i tvivl om størrelsen på din flagstang?

Har du besluttet dig for at investere i en flagstang, er det vigtigt, at du får købt den i rette størrelse, så den passer til dit hus og de øvrige omgivelser. Som grundregel kan du gå ud fra, at flagstangen skal være ca. 2 meter højere end højden på dit hus. Har du en meget stor have, kan du dog vælge en lidt højere flagstang. Du vælger selv, om flagstangen skal være med eller uden vippebeslag. Fordelen ved at betale lidt mere for en flagstang med vippebeslag er, at du nemt kan lægge flagstangen ned, når den trænger til en rengøring eller vedligeholdelse.

Hos 10-4.dk kan du få et bredt udvalg af flagstænger i højden 6, 8, 10 og 12 meter. Flagstænger over 8 meter fås med eller uden vippebeslag. Flagstangen leveres med rød UV-stabil plastknop, plasttopbeslag, lineholder, og flagline. Vores udvalg af flagstænger er alle med udvendig lineføring.

Hos 10-4.dk finder du også en lille flagstang i højden 180 cm. Typisk er den brugt til at markere en festlig begivenhed såsom fødselsdage, hvor den lille flagstang bruges som dekoration på gulvet indendørs eller udendørs i haven. Den lille flagstang fås i flere varianter.

Fordele ved flagstangen af glasfiber

Når man vælger en glasfiber flagstang frem for en flagstang af træ, får man en flagstang, som kræver mindre vedligehold, da den ikke kræver en slibning og maling hvert år men blot en aftørring, når den trænger. Samtidig kan man ofte få glasfiber flagstangen med vippebeslag, som gør det nemt at lægge stangen ned, når den trænger til at blive tørret af. Glasfiber flagstangen er let og fleksibel og kan være god til områder med lidt mere vindbelastning end en flagstang af træ.

Du kan få 5 tommelfingerregler i vores guide til valg af flagstang. Se udvalget af flag og vimpler.

Billig flagstang af høj kvalitet på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på flagstænger af høj kvalitet og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte varianter på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære varianter til de bedste priser. 

Kigger du på de modeller der er mærket 'Gratis fragt' så fragter vi den hjem til dig.

Køb din nye flagstang på 10-4.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.