Dano Mast glasfiberflagstang 8mtr med vippebeslag

73.05.08 m/knop+line+linehold
Dano Mast glasfiberflagstang Tag fragttype
Dano Mast glasfiberflagstang
 • Varenummer: 3082955
 • EAN: 5709180755087
2.349,00kr.
pr. stk.
På fjernlager 3-10 dage Fri fragt
Husk også
Varenummer
Pris:

Produkt

Dano Mast glasfiberflagstang 8 mtr. med vippebeslag måler 8 meter inklusiv knop, line og linehold er til dig, der gerne vil gøre noget ekstra ud af mærkedagene. En flagstang i haven forbindes med glæde, fest og traditioner og intet bliver vel mere dansk end en varm sommerdag, hvor Dannebrog vajer på en skyfri himmel. Med en Dano Mast flagstang i glasfiber bliver det samtidig nemt at gøre noget ekstra ud af fødselsdag, bryllup eller en anden mærkedag. Dano Mast har produceret flagstænger på fabrikken i Hovborg i mere end 50 år, hvilket tydeligt fremgår af virksomhedens mange veludførte kvalitetsprodukter. Dano Mast giver Danmarks bedste garanti på deres flagstænger: 10 år mod brud.

En flagstang med vippebeslag er nem at lægge ned i tilfælde af storm, og rengøring af flagstangen klares også i en håndevending. Dano Mast vippebeslag består af et over- og et underbeslag. Overbeslaget er fra fabrikken istøbt flagstangen, mens underbeslaget består af vippeplade, nagle, split, møtrikker, spændeskiver og ankerbolte. Overbeslaget, vippeplade, nagle, møtrikker og spændeskiver er fremstillet i varmgalvaniseret stål og ankerboltene er galvaniseret. Underbeslaget skal nedstøbes i beton efter den vedlagte monteringsvejledning. 

En flagstang i glasfiber er yderst let at håndtere grundet den lave vægt, og dertil kommer, at den stort set ikke kræver vedligeholdelse. Skulle alger, bilos, røg eller anden forurening alligevel angribe flagstangen, så kan den afvaskes med varmt sæbevand evt. tilsat en anelse klorin for at tage alger og skidt. Ved særligt medtagne flagstænger kan man bruge det samme rensemiddel man bruger til glasfiberbåde. Herefter kan man med fordel behandle den med alm. bilvoks. Herved får man nemlig en beskyttende og blank overflade der gør, at flagstangen ikke så nemt tager imod skidt og alger.

Når du vælger flagstang anbefaler vi hos 10-4, at du vælger en flagstang der passer til husets højde, da det ellers vil skabe et uharmonisk udtryk. Ligeledes bør du vælge et flag og/eller en vimpel, som passer til flagstangens højde. Som tommelfingerregel bør et flag være omkring 1/5 af stangens højde og en vimpel ca. halvdelen af flagstangens højde. Se hvilket flag 10-4 anbefaler til denne flagstang ved at klikke på målskemaet, som du finder under produktbilledet øverst på siden.

Specifikationer

 • Flagstangshøjde: 8 meter
 • Flagstangsdiameter bund: 115 mm
 • Flagstangsdiameter top: 50 mm
 • Vippebeslag: Med
 • Knop: Ja
 • Flagline: Ja
 • Lineholder: Ja
 • Spændebeslag: Nej
 • Leverandørens varenr.: 73.05.08
 • Bemærk: Leveres uden flag

Monteringsvejledning - Dano Mast glasfiberflagstang med vippebeslag 

Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.