Dørmåtte

En pæn dørmåtte fra Clean Carpet, som vi sælger her på 10-4.dk, vil ikke ruinere dig, og samtidig er den med til at give et godt førstehåndsindtryk af dit hjem. Ønsker du en endnu mere holdbar løsning, kan du med fordel købe en Elefant trinrist, som er af industrikvalitet. 

Filter:
Sortering:
42 produkter

Dørmåtte og dørrist finder du i et stort udvalg hos 10-4.dk

Dørmåtter og dørriste findes i mange størrelser hos 10-4.dk. Dørmåtter findes i lysbrun og lysgrå. Dørriste findes i en firkantet og halvbue model.

Dørmåtte fra Clean Carpet A/S

Clean Carpet har 25 års erfaring inden for dørmåtter og introducerer løbende nye produkter uden at afvige fra deres kerneværdier.

Firmaet følger markedsudviklingen og udvikler løbende deres produktfortefølje, der hele tiden vokser. Produktudviklingen udvikles i samarbejde med forhandlere og slutbrugere, så harmoni mellem efterspørgsel og produkterne sikres.

Clean Carpet har høje standarder inden for produkter og produktionsprocesser, heriblandt også dørmåtter, der kun er basseret på miljøvenlighed. Kerneværdierne er god kvalitet og højt serviceniveau. Virksomheden står for troværdighed, stabilitet og pålidelighed.

ElefantRiste A/S

Det er ElefantRistes mål gennem dialog med kunden, at de reelle behov bliver specificeret og imødekommet, og derfor er kvalitet og know-how vigtigt for virksomheden.

70% af ElefantRistes riste er produceret efter kundernes specifikationer, men de har også et bredt udvalg af standardriste lige fra trinriste til industri- og kørestærke riste. Gennem en målrettet indsats har ElefantRiste med stor succes markedsført deres produkter over for specielt arkitekter og rådgivende ingeniører.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.