Cement og mørtel

Ligesom friske råvarer er uundværlige ingredienser for kokken, er kvalitetscement- og mørtel forudsætninger for at opnå godt murerarbejde. 

Er du på udkig efter cement og mørtel i top kvalitet til en super skarp pris? Så behøver du heldigvis ikke at lede længere - 10-4 har nemlig et bredt udvalg af begge dele. Hvad enten du står foran en støbeopgave, skal opføre en mur eller noget helt tredje, så finder du nedenfor markedets billigste cement og mørtel til netop dit projekt.

Cement og mørtel - hård og holdbar kvalitet!

Mørtel (Mørtel-Sjælland) er et blandingsprodukt af cement, vand og sand, som bruges til f.eks. murerarbejde hvor det holder murstenene sammen. Mørtel kan også bruges til at pudse og fuge med.

Info om cement- og mørteltyper

For at klæde dig ordentlig på i forhold til, hvilke produkter du skal bruge for at opnå de bedste og mest tilfredsstillende resultater, har vi lavet en kort oversigt og beskrivelse af de cement- og mørteltyper du finder her på siden:

 • Cement: anvendes primært som bindemiddel ved fabrikering af beton og mørtel. Cement kan bruges til beton til samtlige formål i alle miljøklasser.
 • Strandmørtel: bruges til at pudse og fuge med.
 • Bakkemørtel: Bruges til opmuring.
 • Cementpuds: bruges til reparation og pudseopgaver
 • Hæftemørtel: bruges som vandskuringsmørtel eller hæftemørtel på underflader som f.eks. fliser/klinker, sokler, beton, kalksandsten og maskinsten
 • Opmuringmørtel: bruges til opmuring, og kan anvendes til mursten, Leca blokke, fugning, grovpudsning og udkast
 • Pudse-/fugemørtel: bruges, som navnet indikerer, til pudseopgaver og fuger. Her finder du også vandskuringsmørtel
 • Grovbeton og tørbeton: anvendes til faststøbning og diverse betonreparationer. Grovbeton findes i 25kg's sække

Du kan med fordel have følgende in mente inden du påbegynder arbejdet med cement, puds og/eller mørtel:  

 • Et pudslag må aldrig være hårdere eller grovere end underlaget
 • En tommelfingerregel er: jo mørkere mørtel desto mere cement
 • Er du i tvivl om bindemidlet i underlaget så brug en kalkmørtel uden cement

Info om producenterne

Aalborg Portland er markedsleder på det danske marked. Virksomheden producerer kvalitets og billigt cement via de nyeste og mest avancerede produktionsanlæg. Samtidig forsker Aalborg Portlant intensivt i at forbedre cementens egenskaber og på at skabe forbedringer både på miljø- og energiområdet. Herunder arbejder Aalborg Portland løbende på at mindske CO2 emission.

Midtjysk Mørtelfabrik producerer mørtel af bakkesand og strandsand, ligesom virksomheden også fremstiller beton og slidlagsbeton. En Midtjysk virksomhed med stolte traditioner.

Skalflex er i dag en af de førende danske producenter af højkvalitetsprodukter til specielt facadebehandling. Herunder cement, beton, mørtel og meget meget mere! Virksomheden har mere end 40 års erfaring med at forske i-, udvikle samt fremstille et bredt spektrum af holdbare facadebehandlingsprodukter til både nybyggeri og renovering. 

Festool Røreværk letter arbejdet

Med et røreværk fra Festool får du et af markets absolut bedste og mest effektive røreværk, der med garanti sikrer dig tilfredsstillende resultater. Køb dit nye røreværk samt tilbehør.

Festool røreværk

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den cement og mørtel, der passer bedst til dig og dine behov. Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.