Cementpuds

Cementpudsen er en færdigblandet tørmørtel til reparation og pudseopgaver, hvor der stilles skærpede krav til pudslagets robusthed f.eks. sokler, trapper, gulve og kælderydervægge. Klar til brug, skal kun tilsættes vand.

Bestil online hos 10-4

Webers cementpuds anvendes til pudseopgaver, hvor der stilles skærpede krav til pudslagets robusthed, herunder til reparationsopgaver på sokler, kælderydervægge, betontrapper og betonsokler.

Cementpudsen er perfekt til sokler, god bearbejdelig og har en høj styrke.

Webers cementpuds er en fabriksfremstillet tørmørtel, der består af portland­ce­ment, plastificerende og vedhæftningsforbedrende tilsætningsstof samt 0-2 mm ovntørret sand. Tørmørtlen skal kun tilsættes vand før brug. 

Produktet er fremstillet på basis af chromatneutraliseret cement. Indholdet af vandopløseligt chromat er mindre end svarende til 2 mg pr. kg tør cement. Neutraliseringens holdbarhed svarer til oplysning i HurtigGuiden.

Blanding af cementpuds

Cementpudsen skal blandes i en tvangsblander. Vand skal tilsættes indtil ønsket pudsekonsistens svarende til ca. 10 vægt-%. Herefter blandes i mindst 10 minutter, indtil en homogen blanding opnås og bland ikke mere mørtel, end der kan anvendes inden for 60 minutter.

Genoprøring kan foretages uden tilsætning af vand.

Udførelse

Forarbejde   
Stærkt sugende underlag skal forvandes grundigt – helst dagen forinden.   

Pudsning   
Kast mørtlen på med pudseske eller træk mørtlen på underlaget med stål- eller trækkebræt. Afret i stok og lod med kardæsk, retholt og loddestok før sammenrivning med trækkebræt, lunkepudser eller rivebræt.   

Efterbehandling   
Senest ved arbejdets ophør - under mørtlens afbinding og start af hærdning - skal der afdæk­kes effektivt mod nedbør og frost. I tørre perioder (varme, blæst) skal pudslaget beskyt­tes mod for hurtig udtørring og eventuelt eftervandes.

Webers cementpuds kan holde sig 12 måneder efter produktionsdatoen, og skal opbevares tørt og uåbnet, hævet fra underlaget på paller. Cementpudsen tåler frost.

Weber cementpuds

Weber er kendt som førende leverandør af kvalitetssikrede løsninger til byggeriet, udviklet i tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. 
Fra kælder til skorsten - fra nybyggeri til renovering.

Weber producerer og leverer produkter, løsninger og udstyr fra fabrikker verden over og er en af byggebranchens største og mest erfarne leverandører af mineralsk baserede byggematerialer.
Alle deres produkter er fremstillet af naturlige råstoffer som ler, sand, kalk og cement. Weber mener nemlig, at det bedste byggeri er det, som både er i harmoni med mennesker og miljø.

Weber forsøger derfor at skabe balance mellem materialer, miljø og de mennesker, der skal bo og arbejde i de færdige bygninger. 
Inden for dette område satser Weber målrettet på at opsamle knowhow og produktudvikle deres løsninger.

På udkig efter cement?

Se også hele vores udvalg af Cement | Bakkemørtel | Strandmørtel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.