Gaveideer

Få hjælp til at finde den bedste gave her i 10-4.dk's gaveinspiration. Uanset om du søger efter fødselsdagsgaver, julegaver, gaver til manden der har alt, til studenten, til den der snart flytter hjemmefra, til brudeparret, til konfirmanden eller noget helt andet, så har vi et stort udvalg af gode gaveideer til rigtig gode priser.

Find den bedste gave

Mangler du ideer til den helt rigtige gave, så er du kommet til det rette sted. Vi har gjort os umage for at finde gode gaver til gode priser til alle formål.

Bliv inspireret i vores mange kategorier her på siden, hvor du finder gode gaveideer til julegaver eller fødselsdagsgaver til piger og drenge, til teenagere, til svigermor, til manden der har alt, til handymanden eller til ham eller hende. Vi har også fundet et godt og inspirerende udvalg af gaver til studenten, til lærlingen/svenden, gaver til konfirmanden, til værtinden, til brudeparret eller måske til en du kender, der snart skal flytte hjemmefra.

Hvad er en god gave?

De fleste synes, at det er dejligt at modtage gaver, men for mange er det rent faktisk en endnu større fornøjelse at give en god gave, og se glæden og overraskelsen hos modtageren. Indimellem kan det dog være svært at få den gode ide til en gave. Vi håber derfor, at denne side kan være en hjælp for dig, til at finde den helt rigtig gave.

Vi har forsøgt, at komme med gaveideer der både er oplagte og traditionelle, men også gaveideer på ting, man måske slet ikke vidste, at man ønskede sig. Ofte bliver gaven bedre og mere personlig, når man giver noget, der ikke lige stod på ønskesedlen. Det kan være et spil, man ikke har prøvet før, som giver mange timers sjovt og godt samvær for familien, det kan være en ny variation af den parfume, man plejer at bruge, det kan være en chokoladefontæne til ham/hende med den meget søde tand, det kan være en oppustelig kajak til naturelskeren, et blødt og varmt lammeskind til hygge i lænestolen, en ny boremaskine til ham, der ikke selv har råd til at investere i en ny eller måske en Ferrari elbil til sønnen, som kan imponere legekammeraterne på vejen. Tag selv et kig i de mange ideer og find det, som du synes, er den gode gave. 

Gaveideer til særlige anledninger

Nogle særlige begivenheder i livet kræver også helt særlige gaver. Det kan eksempelvis være gaver til brudeparret, til studenten eller til svenden. I forbindelse med disse livsbegivenheder er det rart at få gaver, som man har glæde af rigtig mange år fremover. Gaver som vil være et minde om den særlige begivenhed for modtageren. Her kan den gode gave være et designikon som eksempelvis Kay Bojesens legendariske abe, et smukt ur eller elegant og klassisk service fra Royal Copenhagen.

Hvad kan jeg ønske mig? 

Ligesom det kan være svært at finde en god gave til andre, kan det være vært at finde på gode ønsker til sig selv. Så er du træt af, at der altid kun kommer til at stå strømper og underbukser på din ønskeseddel, så brug gerne vores gaveideer til inspiration til, hvad du selv skal sætte på ønskesedlen. Du finder gaveideer i alle prisklasser, så der vil være noget at købe for alle - uanset budget. Det kan være en rigtig god ide, at sætte links til det, du ønsker dig, direkte ind i din ønskeseddel. På den måde er du sikker på, at dit ønske ikke bliver misforstået eller købt i en anden udgave, end den du ønskede dig. Samtidig gør du det langt nemmere for giveren, at købe den rigtige gave til dig. De gode ønsker er ofte noget, man ikke selv synes, at man har råd til at bruge penge på. Det kan være lidt luksus eller forkælelse i form af en lækker parfume, eller det kan være et godt stykke værktøj, som man har glæde af resten af livet. 

God fornøjelse med at finde gode gaver eller gode ønsker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.