Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Værktøjssæt

Du finder herunder forskellige værktøjssæt der indeholder diverse værktøj og samtidig gør at du har alt værktøjet samlet, så du altid kan finde det. Du kan få værktøjssæt med forskellige antal dele, afhængigt af hvor meget værktøj du har behov for.

produkter

Værktøjssæt, til at komme godt i gang.

Du står måske i dit nye hus eller i din nye lejlighed. Du er måske lige flyttet hjemmefra. Måske har du bare brug for at skifte dit gamle værktøj ud. Ligegyldigt hvad grunden er, så er det altid en god investering at have anskaffet sig et værktøjssæt. Med et alsidigt værktøjssæt kan du selv fikse og udbedre de små fejl og skader, som der opstår i hjemmet. Det er aldrig en dårlig ide at have en hammer eller en skruetrækker ved hånden.

Du er måske en spirende, gør det selv person som godt kunne tænke sig at komme i gang med at fikse ting i hjemmet, og slippe for at skulle over til naboen hver gang en skrue skal spændes. Så vil du blive rigtigt glad for et værktøjssæt. Værktøjssættet er et godt sted at starte, så du kan komme i gang med at opbygge en forståelse for værktøj. Så kan du altid opgradere til elværktøj og større redskaber senere hen.

Særligt hvis du lige er flyttet i en ny bolig og skal til at have en masse nye møbler, så er det rart at have et værktøjssæt så du kan samle dem selv.

Brug værktøjssæt som gave.

Hvis du kender en som lige er flyttet hjemmefra, eller som altid har brug for at komme og låne værktøj af dig, så er værktøjssættet også en glimrende indflytter eller fødselsdagsgave. Det er en ting som de fleste ikke ønsker sig, da de ikke tænker over at de skal bruge værktøj. De fleste ender dog med at blive virkelig glade for deres værktøjssæt, når de opdager hvor mange ting der kræver at man har en skruetrækker, en skruenøgle eller en hammer, ved hånden. Det kan være situationer hvor der skal skrues en rist af i ovnen, en vaskemaskine der skal sættes til eller et nyt IKEA-møbel som skal samles. De fleste som får et værktøjssæt, ender med ikke at kunne forstå, hvordan de kunne undvære det før.

Forskellige værktøjssæt.

Alt efter hvad dit behov er og hvor meget værktøj du har brug for, så er der forskellige størrelser af værktøjssæt. De indeholder overordnet set alle sammen det mest nødvendige. Bemærk at pro værktøjssættet ikke indeholder det overordnede udvalg, da det er et skruenøglesæt. Ellers indeholder de alle de mest basale ting som hammer, skruetrækkere, vaterpas og hobykniv. Det mindste sæt vi har, har 40 dele. Dette sæt vil række til de mest basiske opgaver som der opstår i hjemmet. Det er til den person som kun skal bruge værktøj et par gange om året.

Hvis det ikke er nok til dig, så kan du ellers få værktøjssæt med op til 99 dele, så du er godt dækket ind. Når du køber værktøjssættene med flere dele, så bliver du i stand til at klare mere specifikke opgaver. Med andre ord, så har du en bedre garanti for at du kan løse de nødvendige opgaver, med de større værktøjssæt.

Det kan også være en god ide at købe to værktøjssæt, så du har en til bilen og en til hjemmet.

Vi har er stærkt udvalg med nogle rigtigt gode mærker som KWB, Workpro og Pro. Værktøjet fra KWB er af en høj kvalitet, med et varieret udvalg. Sættene fås med 40 til 99 dele, så der er til alle slags behov. Værktøjet leveres desuden i en hård plastkuffert som kan holde til det meste. Ideel at have med på farten. Workpro værktøjet er af en høj kvalitet og leveres i et stort udvalg af værktøj til mange opgaver. Kassen som værktøjet opbevares i, er lavet af aluminium, så den er robust og let at bære rundt på. Værktøjssættet fra Pro er mere specifikt rettet til nøgler osv. Pro værktøjssættet leveres i en plastik kuffert.

Prismatch.

Vores værktøjssæt har alle sammen prismatch, så du ikke skal være nervøs for om du får den bedste handel.

Se også: TopnøglerVærtøjskasser | Skruetrækkere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.