Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Postkasse

Gør dit hus endnu mere personligt, og giv et godt førstehåndsindtryk med en unik postkasse. Her på siden finder du mange forskellige størrelser og farver, så du har mulighed for at holde en klassisk stil, eller at skille dig ud på vejen.

produkter

Postkasser i unikke designs og høj kvalitet 

Det er lovpligtigt i Danmark at have en postkasse. Der er dog stor forskel på de behov der kan være, så hos 10-4.dk har vi et bredt udvalg. Rummeligheden kan være en meget vigtigt faktor, hvis du eksempelvis modtager aviser, reklamer og generelt får meget post. Modtager du et postkort hver sommerferie og ellers intet, så er det måske fint med en mindre postkasse.

Derudover kan det for mange være vigtigt med udseendet, hvis du sætter pris på at postkassen matcher resten af huset. Det danske vejr kan til tider være hårdt, så derudover er det ikke ligemeget hvilke materialer der er i spil.

Benytter du dig ofte af internethandel, eller driver du erhverv fra privatadressen, kan det være en god idé at kigge på en pakkepostkasse, som er mere egnet til formålet, og så du slipper for de mange ture på posthuset. Nedenfor finder du et bredt udvalg af Mefa postkasser, i forskellige farver og størrelser.

Glæd postbuddet fra Post Danmark og bestil allerede idag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.