Byggepladshegn

Har du brug for et byggepladshegn eller byggepladsafspærring, så kan du her finde forskellige slags hegn samt klodser, både beton og gummi. Find også container til praktisk transport af de mange hegn og tilbehør. 10-4.dk har det hele så din sikkerhed er i top.

Filter:
Sortering:
25 produkter

Hvorfor skal du bruge et byggepladshegn?

Først og fremmest giver et byggepladshegn en sikkerhed for, at uautoriserede personer ikke får adgang til byggepladsen. Dette reducerer risikoen for ulykker, tyveri og hærværk. For de håndværkere mm. der er på byggepladshegn kan det også hjælpe med at organisere byggepladsen så de forskellige arbejdsområder er afgrænsede og derved sikre, at byggematerialer opbevares på en sikker og ordentlig måde. Dertil beskytter det miljøet omkring byggepladsen mod støv og støj, der kan forårsage forurening.

Dernæst er byggepladshegnet også med til at beskytte offentligheden mod farlige byggematerialer, bygningsdele og arbejdskøretøjer, der kan udgøre en risiko for fodgængere og trafik. Samtidig er der i Danmark, også en masse love og regler, der kræver, at en byggeplads er indhegnet for at beskytte offentligheden og for at overholde arbejdsmiljølovgivningen.

Til sidst kan du udnytte byggepladshegnet til at markedsføre byggeprojektet og sikre en organiseret arbejdsplads, ved at opsætte bannere, plancher, tavler mm. hvor du viser et billede af den færdige bygning, projektets detaljer, byggeriets varighed samt de gældende beskyttelsesregler.

 

Vælg mellem de flere slags hegn til afspærring af områder

Vi har flere varianter af afspærringshegn i sortimentet, så du kan sikre arbejdspladsen.

Afspærringshegn

Højden er typisk 110 cm og det bruges til at definere områder og afskærme et område som en byggeplads, sportsbegivenhed, messer, festivaler hvor adgangen skal være begrænset så arbejdere og offentlighed beskyttes mod farer. Dertil er afspærringshegnet nemt at bruge til at afspærre offentlige veje, parker og andre offentlige steder for at begrænse adgangen eller forhindre uautoriseret parkering. Du kan købe afspærringshegn i sæt med 25 stk. eller 50 stk. eller i enkelt stk. så du selv kan sammensætte den ønskede afspærring.

Byggepladshegn

Højden er typisk 200 cm, og det bruges mere insisterende end afspærringshegnet, til at afskærme og afgrænse et område, hvor der udføres byggeaktiviteter, og hvor der kan være farer og risici for offentligheden. Byggepladshegnet bruges til at beskytte arbejderne og offentligheden mod farer og risici, der er forbundet med byggeri, som for eksempel faldende materialer, tungt udstyr og andre potentielle farer. Du kan tilføje muligheden for, at det kun er autoriserede personer som har adgang til området. Dette kan også reducere risikoen for tyveri, hærværk og andre uønskede aktiviteter på byggepladsen.

Tilbehør til byggepladshegn

Du kan købe forskellige dele såsom container til transport af hegn, betonfod, gummifod og sikkerhedslås.

 

Billige byggepladshegn på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på byggepladshegn og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Kigger du på de modeller der er mærket 'Gratis fragt' så fragter vi den hjem til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.