Espalier

Plus espalier i varmgalvaniseret eller sort stål til Plus hegnssystemer.

Espalier fra Plus hos 10-4.dk

Espalier fra Plus hegn er perfekt til at skabe hyggelige og farverige rum i haven, til når man lige skal slappe lidt af ved havebordet med noget koldt at drikke. Espalieret giver et rustikt og afslappet udseende til haven som kan komplementeres særligt godt med forskellige blomster og slyngplanter, så det bliver et reelt havehegn.

Vælg enten det helt rene look med varmgalvaniseret stål, eller vælg det mere rustikke og hårde look med det rustne udseende.

Det rustne udseende kan give et særligt godt afbræk fra alle de fine og polerede farver som normalt findes i havehegn. Prøv noget anderledes med espalier fra Plus og gør din have til et indbydende landskab af forskellige farver og former.

Espalier kan særligt bruges til, hvis du skal lave en lille ø i din have af fliser, hvor havebordet kan stå og familien kan komme lidt væk fra huset en varm sommeraften. Her kan espalier fungere som den perfekte ramme til det lille tilflugtssted for familien, hvor der er overskud og tid til hinanden. Du kan også kombinere espalieret med andre havehegn, som kan give lidt luft og bryde et ellers massivt udtryk. Samtidig får du mulighed for at få dine slyngplanter (f.eks. roser, klematis og efeu) i fokus på en smuk måde.

Hvis du vil se tilbehør eller alternative havehegn, kan du også se vores udvalg af: StolperArturaBergen | Trend

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.