Tokyo hegn

Plus Tokyo jalousihegn i fungicidbehandlet og gundmalet i sort eller hvid farve. Det smukke åbne hegn skaber hygge og et flot miljø i haven. Plus Tokyo jalousihegn er velegnet til brug både ved et udekøkken, eller som en elegant rumdeler i haven.

Filter:
Sortering:
43 produkter

Tokyo havehegn fra Plus hos 10-4.dk

Med Tokyo Havehegn fra Plus får du et herligt jalousihegn som vil give din have, terrasse eller sommerhus et stilrent japansk udtryk. Plus hegnet fås i forskellige højder, så du kan bestemme, hvor meget hegnet skal lukke af for. Om du vil have det til at gå op til hovedet eller navlen er op til dig og hvad du skal bruge hegnet til. Afstanden mellem hegnets lameller på ca 21 mm gør, at der på trods af hegnets størrelse, altid vil være luft, samt en fornemmelse af hvad der foregår på den anden side af hegnet. Det giver altså luft og afskærmning på samme tid. 

Tokyo hegn fra Plus er altså til dig som gerne vil have din terrasse eller have skærmet af for nysgerrige blikke og vind, men ikke vil give afkald på luften og friheden. 

Fakta om Tokyo havehegnet 

Træet er fyr og gran, som er for at sikre en lang holdbarhed og et pænt udtryk. Overfladen er fungicidbehandlet og grundmalet i sort eller hvid farve. Du har mulighed for at efterbehandle træet med Plus lasurfarve eller træbeskyttelse, for at forlænge holdbarheden eller for at få et nyt look. Du kan supplere med stolper til havehegnet.

 

Se også: Thermowood hegn, Bergen hegn og Pilehegn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.