Pilehegn

Pilehegn eller pileflethegn er en type hegn, der er lavet ved at flette pilgrene sammen. Det er særdeles velegnet til små afskærmninger til hyggekrogen eller køkkenhaven. Pilehegnet fås med rammeafslutning eller med åben kant afhængigt af, hvor naturligt et udtryk du ønsker.

Plus Pilehegn hos 10-4.dk

Med et pileflethegn som havehegn får du læ i romantiske og naturlige omgivelser der giver dig energi og overskud til at overskue hverdagens små udfordringer. Bliv i stand til at tage det sure med det søde med et roligt og let pilehegn. Hvis du elsker naturen og skoven, så er pil en hurtig voksende ressouce, hvorfor et pileflethegn kan være det rigtige hegn til dig. Selvom det er et naturligt materiale, kan pileflethegn være overraskende stærkt og holdbart, hvis det er lavet korrekt. Det gør det ideelt til at skabe små hyggekroge til både børn og voksne, hvor man kan få en pause fra hverdagens stress og jag. Samt give skygge i solrige områder af haven.

Pilehegn passer særligt godt til køkkenhaven, kolonihavehuset og sommerhuset, hvor du tager hen for at slappe af og finde dig selv. Med ordentlig pleje og vedligeholdelse kan et pileflethegn holde i mange år.

Pileflethegn fås i forskellige varianter og størrelser

Pilehegn er et naturligt hegn i naturlige materialer, så der kan godt forekomme farveændringer i det hegn, som du får leveret i forhold til det på billederne. Pileflethegn fås i mange bredder og højder med vandret eller lodret flet samt passende enkelt havelåger. Du kan få metalfødder og stolper til pilehegn samt lågebeslag hos 10-4.dk.

Havehegnet er produceret af friske og kraftige pileskud, tørrede 1-2 måneder, kogt for at undgå spiring og fungicidbehandlet og oliebehandlet. Producenten Plus anbefaler at du efterbehandler pilehegnet lige før/efter montering med en træolie med fungicider.

Se også: Futura hegn, Cubic hegn, Espalier hegn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.